Şimdi Ara

OCZ VERTEX 2 60 GB firimwar sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ssd yi yeni aldım güncellemesini yapamıyorum toolbox tan 1.27 görünüyor update butonuna basıyorum update edior di yo bitiyo bakıyom hala 1.27 bir hata mı yapıyorum işletim sistemim win 7 64 ssd ye işletim sistemi kurmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 2 Şubat 2011; 23:13:26 >

• bilgisayarim sag tik yonet disk yonetiminden etkin bolum yap falan gibi bazi islemlerden gecirmen gerekiyor bilgisayarima tikladiginda gorunur olmasi gerekiyor o zaman toolbox ile cok kisa surede 1.28 oluyor basima geldi.
  • Bende dün akşam 3 saat kadar aynı sorunla uğraştım, Gskill Phoenix pro ile. Sanırım sana da yardımcı olur.

Win7 AHCI modu etkin olmalı ve diski formatla görünür yapmalısın. Eğer AHCI kurulumunu yapmıyorsa aşağıdaki yazıdakileri dene.

http://nonpasaran-windows7.blogspot.com/2010/03/ahci-windows-7de-kurulumdan-sonra_31.html

Yalnız iyi oku denilenleri yap. Özellikle registry değişiminden sonra bilgisayarı iki kez restart etmen gerekiyor. Orayı atlama. Yoksa uğraşır durursun.
  • sorun işletim sistemindeymiş arkadaşlar 32 bit ahcı modda kurulu olması lazım mış gerisi 30 sn sürmüyor
  • Dün akşam ben normal 64 bit windows7 yaptım sorun olmadı yeni yazılımla atto testleri biraz daha arttı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 6 Mart 2011; 17:59:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.