Şimdi Ara

Oda arkadaşım uyurken benim hakkımda konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oda arkadaşım uyurken gece kendi kendine birşeyler konuşur, sayıklardı. Ben de geceleri geç yatarım pc de falan takılırken gülerdim :D Bu gece ilk defa benim hakkımda konuştu. Salak falan diyordu benim hakkımda. Aynı sınıftayız kendisiyle. Okulun ilk zamanları takılırdık ama sonradan anladım ikiyüzlü olduklarını ve takılmamaya karar verdim. Uyurken hakkımda başka şeylerde konuştu ama duyamadım. Rüyasında yanında birileri vardı ve onlara benim arkamdan konuşuyordu. Salak diyordu. Aha oturdu salak vs. saçma sapan şeyler. Uyurken bir insanın konuşması çok iyi. Arkandan ne çevirdiğini anlayabiliyorsun.

• tamam
  • Ses kaydi alip savciliga ver hakaret etti diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    O değilde hakikaten yüzüne gülen insanların arkadan ne halt çevirdiğini merak etmez misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

O değilde hakikaten yüzüne gülen insanların arkadan ne halt çevirdiğini merak etmez misin?

Dusundum bi 4-5 sn

Merak etmem banane bana dokunmuyosa isin ucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bu şekilde kendini avutan insanları görünce gülüyorum.
  • Ben de geceleri konuşurum. Yurttayken duyan arkadaşlar sabah anlatırdı gerçekten çok sevdiğim dostlarıma küfür bile ettiğim oluyordu çok takma bence . Bu arada lisedeyken sevdiğim kızın adını sayıklamışım bütün okul öğrendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.