Şimdi Ara

Oda İçerisine SubWoofer Nasıl Yerleştirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Oda İçerisine SubWoofer Nasıl Yerleştirilir

arkadaşlar odam resimde görüldüğü gibidir müzik sistemim Sony MHR-RG595 Harici Subwooferlı müzik seti sıkıntım şu subwoofer nereye koyarsam koyarım istediğim sesi alamıyorum bass sesi odayı dolduramıyor (12-14 m2)
    subwoofer suanki X konumunda durmakta X konumda iken ben 3 nolu bölgeye geçince istediğim sesi alıyorum yumuşak tatlı ve derin bass sesi ses mükemmel ama başka bir konuma yada masama geçtiğimde ki en cok masamda otururum o aldığım güzel bass sesi ortada kayboluyor sanki subwoofer yokmuş gibi kapatıp actıgımdada ses farketmiyor zaten

bu yüzden bende subwoofer ı resimde kırmızı daireler ile işaretli olan heryere koyup denedim ama masamda otururken yada yatağımda o sesi kesinlikle alamıyorum alamadım ya giriş kapısının arkasında dikilicem yada giysi dolabının içine giricem başka yolu yok ne olur bana yardım edin istediğim ses var ama ben duyamıyorum ve artık takıntı yapmaya başladı bende sırf bu ses için harici bi aktif subwoofer almaya bile niyetlendim yardım edin

Subwoofer ım bu 180watt rms gücünde
    Alttaki woofer 20cm öndeki radyatör 30cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 3 Nisan 2013; 6:50:47 >

• merhaba , Baza 2 ile giysi dolabının yerini değiştir.Ve sağ üst köşede ortaya çıkan boşluğa subwooferi koy değişim olacağını düşünüyorum

Bu arada subwoofer olarak z2300 ün subwoferini öneririm.Alçak seste bile tatlı basss veriyor , kendini hissettiriyor.Ama apartmanda oturuyorsan komşularını rahatsız eder.Ev müstakilse z2300 uyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 3 Nisan 2013; 13:46:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

merhaba , Baza 2 ile giysi dolabının yerini değiştir.Ve sağ üst köşede ortaya çıkan boşluğa subwooferi koy değişim olacağını düşünüyorum

Bu arada subwoofer olarak z2300 ün subwoferini öneririm.Alçak seste bile tatlı basss veriyor , kendini hissettiriyor.Ama apartmanda oturuyorsan komşularını rahatsız eder.Ev müstakilse z2300 uyar

baza giysi dolabının olduğu yere sığmaz ki sıgsada konmaz kapılar orda hep
  • yokmu bu konuda fikri olan arkadaşlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

yokmu bu konuda fikri olan arkadaşlarım

Sub yerleşimi biraz sıkıntılıdır arkadaşım, her konumda aynı bası vermez.Dinleme konumunda en güzel bası aldığınızı varsayalım, kendiniz her yer değiştirdiğinizde bile farklı bas tonları alırsınız.Bu sorunun cevabını yine kendiniz bulacaksınız.Subun örneğin birer metre mesafelerle yerini değiştirerek dinleyin, gerekirse odadaki eşyaların yerini değiştirin.Subun dinleme yerine göre ön tarafta olması daha iyi sonuçlar verir.Ayrıca subu doğrudan açığa yerleştirmeyin.Duvar kenarı, köşe ve bazı mobilyaların arasında olmasıda bas frekanslarını artıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 4 Nisan 2013; 11:11:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

yokmu bu konuda fikri olan arkadaşlarım

Sub yerleşimi biraz sıkıntılıdır arkadaşım, her konumda aynı bası vermez.Dinleme konumunda en güzel bası aldığınızı varsayalım, kendiniz her yer değiştirdiğinizde bile farklı bas tonları alırsınız.Bu sorunun cevabını yine kendiniz bulacaksınız.Subun örneğin birer metre mesafelerle yerini değiştirerek dinleyin, gerekirse odadaki eşyaların yerini değiştirin.Subun dinleme yerine göre ön tarafta olması daha iyi sonuçlar verir.Ayrıca subu doğrudan açığa yerleştirmeyin.Duvar kenarı, köşe ve bazı mobilyaların arasında olmasıda bas frekanslarını artıracaktır.

işte resimde işaretli yerleri denedim bida sub ı yan ters dik koysam faydası olurmu

• bu video da gayet güzel anlatılmış izlemenizi tavsiye ederim:http://www.youtube.com/watch?v=uzCIMufCQLk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxömür kullanıcısına yanıt
    hocam benimde böyle sorunlarım vardı z906 da neyseki başka odaya geçtim ve rahatladım yumuşak basları alabiliyorum azcık oda yeter dolabın köşesine koyunca daha çook duyuluyor ama o zamanda 5+1 olmuyor diye masamın yanına koydum subwoofer sağındada dolap var çok iyi oldu port tarafıda dolaba bakıyor yumuşak basslar direk bana geliyor sana tavsiyem büyük kabinli bi subwoofer al bu sorundan kurtul.ben şunu fark ettim kabin ne kadar büyük olursa dip frekanslar o kadar çok oluyor birde port olayı var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 28 Ağustos 2014; 12:40:37 >
  • Sıklıkla oturduğunuz bölgeye Wooferi koyun ve müziği açın, daha sonra odanın içinde emekleyerek en İdeal konumu bulabilirsiniz. Tatmin eden yere Wooferi koyun ve tekrar deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Sıklıkla oturduğunuz bölgeye Wooferi koyun ve müziği açın, daha sonra odanın içinde emekleyerek en İdeal konumu bulabilirsiniz. Tatmin eden yere Wooferi koyun ve tekrar deneyin.

Onuda denedim fayda etmedi bende akısına bıraktım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.