Şimdi Ara

SubWoofer Bagaja Nasıl Konulmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce sub kabini bagaja nasıl konmalı yani en yuksek performansı nasıl alırız?
    sub koltugamı bakmalı yukarımı,arkayamı?port nereye bakmalı? vs.vs.?

• arkadaşın sorosuna bende katılıyorum nasıl olacak yaa
    bide ts-w302f kabine konurmu
    koyulursaölçüleri nelerdir...ve nasıl bakmalı
  • arkadaşlar bas arabaya konurken en önemli husulardan biri arabanın modeline uygun olarak bi yer seçmektir..nasi dersenz sedan arabada
    içeri ses istersenz 120 lt lik kabinle bagaja korun derim (basın çapina göre )ama ses dişarida boğlr ..hb de ise hem içerde hemde dişarda iiwerir..arabanız hb se bağaja sedansa cam altina özel kabin yaptrn ...
  • Sedanda kabin işi muamma, herkes bin türlü deniyo, kimse benim pandizottan aldığım verimi alamıyo

Hatchbacklerde model oturdu, koltuk arkasından bagaj kapısına doğru bakacak, en iyi sonucu böyle verir genelde...

nette bu konuda çok kastırmış elemanların ölçümleri falan vardı ama kimbilir nerde..
  • Bu konuyla ilgili baya kafa yormuştum ben de bir çok deneme yapmıştım,hb arabalarda kabin bagaj kapağına 30 derece açıyla bakacak şekilde yerleştirildiğinde arabanın içinde biraz daha bass artışı meydana geliyor ama bu seferde dışarı az veriyor bu yüzden en yaygın olarak direk bagaj kapağına dönük şekilde kullanılıyor.
    sedan da arka pandizotun oraya arabanın içine bakacak şekilde bir kabinle en iyi performans elde ediliyor(şahinde denemiştim böyle)
  • SPL_34 yani ; bass Yukarıya bakmalı mı diyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R daMaRı CHaTLaK

SPL_34 yani ; bass Yukarıya bakmalı mı diyorsun ?

evet öyle yerleştirildiğinde arabanın içinde biraz daha iyi hissediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BASS BAGAJDA NASIL DURMALI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sedan da arka pandizota koyarsak daha iyi olur öle mi_????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.