Şimdi Ara

ODA KOKUSU TASARRUFU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. kokuya hassas bir insan olarak, hey ay oda kokularına 75-100 tl harcıyorum. artık bu harcamaları kısmak zorunda olduğum için saksıyı biraz çalıştırıp sizlerden bilgi almak istiyorum.

şimdi arkadaşlar, benim 2 adet banyo ve tuvalerde air wick oda kokusu makinem var. oda kokusu makinesi yedeği birinci fotoğrafta gördüğünüz air wick yedeği, bu yedeklerin 3'lüsü 35 tl. ikinci fotoğraftaki gördüğünüz ise litrelik oda kokusu ve daha ucuz.

can alıcı sorum ise bu ikinci fotoğraftaki litrelik ve ucuz oda kokusunu, 1 fotoğraftaki air wick oda spreyi makinesinin yedeğine nasıl boşaltır doldururum. bu işlem için herhangi bir aparat gerekli midir, yoksa el ile de doldurma yapabilir miyim. fikirleriniz sayesinde, aylık 75-100 tl olan koku harcamam 30-40 tl'lere düşecek. fikirlerinizi bekliyorum.

ODA KOKUSU TASARRUFU

ODA KOKUSU TASARRUFU

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Uygun Fiyatlı Oda Kokusu Tasarrufu

Oda kokularını evlerine ferahlık katmak için kullanan ancak masraflarından endişe edenler için bazı tasarruf ipuçları:

• Yeniden doldurulabilir difüzörler kullanın: Ticari oda kokusu difüzörlerinden daha ucuzdurlar ve kendi esansiyel yağlarınızı kullanarak doldurabilirsiniz.

• Çubuklu oda kokularını ters çevirin: Çubukların alt kısımları kokuyu emmiş olabilir, bu nedenle onları ters çevirmek ömrünü uzatacaktır.

• Esansiyel yağları kullanın: Esansiyel yağlar, difüzörler veya mumlar ile kullanılabilir ve geleneksel oda kokularından daha uygun maliyetlidir.

• Bahçenizden otlar ve çiçekler kullanın: Fesleğen, nane ve lavanta gibi kokulu otlar ve çiçekler, taze ve doğal bir oda kokusu sağlayabilir.

• Çubuklu oda kokusunun ömrünü uzatın: Çubukları esansiyel yağa batırmadan önce alkolle silin. Bu, toz ve kalıntının birikmesini önleyerek kokunun daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır.

• Soda kullanın: Bir kase sodayı odanızın bir köşesine koyun. Kokuları emecektir.

• Çamaşır kurutmak için esansiyel yağlar ekleyin: Çamaşır makinesinin kurutma döngüsü sırasında esansiyel yağlar ekleyin. Çamaşırlarınız harika kokacak ve ayrıca odanıza hoş bir koku yayacaktır.

• Oda spreyi yapın: Su, votka ve esansiyel yağları karıştırın. Bunu odanızda sprey olarak kullanabilirsiniz.

"Çubuklu oda kokusu zararlı mı?" Sorusuna Cevap

Çubuklu oda kokularında kullanılan bazı kimyasallar zararlı olabilir. Bu nedenle, içerdiği maddeleri kontrol etmek ve güvenilir markaları tercih etmek önemlidir. Ayrıca, açık hava sirkülasyonu sağlamak ve uzun süre solumaktan kaçınmak için çubukları sınırlı bir süre kullanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu kimyasallara para harcayacağına 2 3 tane kokulu bitki al doğal koku salsınlar.
  • Bahsettiğin olay evde yapılacak bir şey değil, sonuçta basınçlı bir tüp.Tehlikeli yani. Tam donanımlı bir imalathanede filan olabilir diye düşünüyorum. Aynı ürünü kullanan biri olarak ancak toptancılardan veya indirim olduğunda marketlerden alıyorum. Eskiden cihazın elektrikle çalışanları vardı bunlara pil de dayanmıyor
  • Basınç işi sakata gelme hocam
  • beydağ B kullanıcısına yanıt
    yorumları okuyunca diğer arkadaşlara ve size hak verdim. peki dostum bu çubuklu oda kokularına ne diyorsunuz, bu çubuklu oda kokusu sıvısı bittiğinde diğer ucuza aldığımız kokuyu içine katsak sizce olur mu. ???

ilgili çubuklu oda kokuları.
    https://www.englishhome.com.tr/aksesuar/kokulu-cubuk/
  • Bunlar hep kimyasal, ciğerlerine zarar veriyorsun. Doğal yolları araştır derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk321 -- 12 Kasım 2018; 21:43:8 >
  • Çubuklu koku fazla kullanmadım o yüzden birşey diyemiycem ama farklı koku karışımlarıda ortaya güzel koku çıkarabilir kullanım süresi ne olur bilemem,
    püskürtmeliler daha etkili bence ( kimyasal olduğu için sağlığa zararlı diyenler var, o ayrı )
    Ben nova, discovery, glade kullandım
    Glade' in küçük boy sensörlü olanınını sevmiştim sonra ne olduysa piyasadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beydağ -- 12 Kasım 2018; 21:48:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su sebilleri neden koku yapar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman püskürtmeliye devam. yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • bimden al?
  • Airwick kadar iyisini sanmıyorum, internetten indirim takip et
  • Bambu çöplü kokular var bir şişesi 15 lira ya da 20lira olmuştur. Ondan alıyorsun yanında çok fazla çöpünden oluyor sen sadece bir adeti için tıpadını del ve koy içine 2 ay gidiyor. 2 gün ara ile çöpün dış kısmını içeri iç kısmını dışarı al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.