Şimdi Ara

Oda termostatı hassasiyet ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. 0.1 hassasiyetli termostat aldım tasarruf için hassasiyet ayarı kaç olmalı? örnegin termostat 22.5 ayarlı 22.3 açılıp 22.7 de kapanırsamı daha tasarruflu olur yoksa 22.4 açılıp 22.6 da kapanırsamı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kombinin durduktan sonra tekrar çalışması arasında geçen süre ne kadar uzarsa tasarruf artar, konfor düşer. 0.2 ile dene üşüme hissi gelir ise 0.1 yapabilirsiniz.

• Ben düşmeyi 0.2 yaptım yükselmeyi 0.1 yaptım. Kombi durduktan sonra peteklerin sıcaklığıyla 0.3 e kadar kendi kendine çıkıyor

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Toplamda 0.3 yapmışsınız 0.2-0.3de kombi kapandıktan sonra yükseliyor. Toplamda 0.5 -0.6 derece ısı değişimi olur. Hissedilir dalgalanma olmazmı? Ben 0.1 açılma 0.1 kapanma yaptım 0.1-0.2 kombi kapandıktan sonra yükseliyor. Gündüz 16-18 derece gece 6-8 derece günlük 7 - 7.5 mt3 tüketim var Ot takınca tüketim arttı sanki

• -2 derecede çalışıp +3 derecede duruyo benim termostat. 22 dereceye ayarlı. 24 saatte tüketim max 4 mt3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 31 Ocak 2025; 21:57:28 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Gece gündüz dış sıcaklık kaç derece bulundugunuz şehirde?

• ben +- 0.2de kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ayarı
    2 yıl önce açıldı
    kombi ayarı ne olmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.