Şimdi Ara

Odam için müzik sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 15-20m kare arası bir odam var,200-250 küsür lira arası bir sistemi kurmak istiyorum,metal şarkılar dinliyorum.Bass hastası birisi değilim,olabildiğince temiz ses meraklısıyım...

S-link U82 bir ses kartım var,on board ses kartımdan gayet iyi ve 6 adet 3.5mm jack takıp,kullanabiliyorum...

Yanı ayrı ayrı 2-3 hoparlör de önerebilirsiniz...

GENIUS SP- HF360A
    Edifer X600

bu ikisi çok ilgimi çekiyor.Genius'u saturn'de denemiştim,inanılmaz temiz ve dengeli bir sesi vardı.

Bana önerileriniz nedir?

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Arkadaşlar yaklaşık 15-20m kare arası bir odam var,200-250 küsür lira arası bir sistemi kurmak istiyorum,metal şarkılar dinliyorum.Bass hastası birisi değilim,olabildiğince temiz ses meraklısıyım...

S-link U82 bir ses kartım var,on board ses kartımdan gayet iyi ve 6 adet 3.5mm jack takıp,kullanabiliyorum...

GENIUS SP- HF360A
    Edifer X600

bu ikisi çok ilgimi çekiyor.Genius'u saturn'de denemiştim,inanılmaz temiz ve dengeli bir sesi vardı.

Bana önerileriniz nedir?

Teşekkürler..

müzik için alıcaksan ve temiz ses istiyorsan sana 2 tane hoparlör önereceğim fiyatları senin bütçenin biraz üzerinde fakat alırsan kesinlikle pişman olmassın .

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/microlab-solo-7c-2-0-speaker-kargo-42946409

http://www.webdenal.com/edifier-studio-r2700-96w-rms-2-0-optik-coax-aux-gi_496618.html

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonn89

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 15-20m kare arası bir odam var,200-250 küsür lira arası bir sistemi kurmak istiyorum,metal şarkılar dinliyorum.Bass hastası birisi değilim,olabildiğince temiz ses meraklısıyım...

GENIUS SP- HF360A
    Edifer X600

Bana önerileriniz nedir?

Teşekkürler..

müzik için alıcaksan ve temiz ses istiyorsan sana 2 tane hoparlör önereceğim fiyatları senin bütçenin biraz üzerinde fakat alırsan kesinlikle pişman olmassın .

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/microlab-solo-7c-2-0-speaker-kargo-42946409

http://www.webdenal.com/edifier-studio-r2700-96w-rms-2-0-optik-coax-aux-gi_496618.html

Aynen hocam ya,bütçeyi aşıyor biraz...Ve evet,müzik için alıyorum.Odayı dolduracak ve temiz ses verecek birşeyler arıyorum.Sadece bir hoparlör olmak zorunda değil,2 tane birbirini tamamlayan hoparlör de olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

o gösterdiğin sistemlerden bişey bekleme dostum kuru gürültü 2.el megaworks bakabilirsin yada vatan indirimiyle bütçeyi biraz aşşada creative t3 2.1de bakılabilir onun dışındakiler ölü yatırım olur aslında müzik 2.1 ilede dinlenmez en iyisi 1+1 dir ama onu hakkıyla kullanabilmek içinde bütçe baya yukarı çıkar o yüzden o konuya hiç girmiyorum

Anladım hocam,o gösterdiğim genius'u saturn'den dinledim gidip,50 küsür lira olmasına rağmen inanılmaz temiz ses aldım.İstediğim şey şu;

Amacım yüksek değil,temiz ses.
    Kabloları uzun olan birşeyler istiyorum,4 duıvarın 4'ünde de hoparlör olsun yani 4 bir yandan ses gelsin istiyorum.
    Duvara sabitlenebilir olması hoş olurdu...

Edifer hakkında birçok yüksek puan alan inceleme gördüğümden merak etmiştim,dediklerine bakacağım.Oladı media markt'a gidip kendim denemeliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 9 Şubat 2013; 17:38:01 >

• hala tavsiye bekliyorum arkadaşlar...
  • bende lcd tv için 2+1 ses sistemi arıyorum:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 15-20m kare arası bir odam var,

Teşekkürler..

odan cidden orta büyüklükten bir oda imiş şimdi müzik dinlemeyi sevdiğini söylemişsin yanlış okumadıysam .

fakat müzik dinlerken ki konumun hakkında hiç bir bilgi belirtmemişsin ki bu konu alacağın sistem açısından

baya farklılık gösterir örnek vereyim be genlede pc başında dinlemem müzik çekerim koltuk 3 yada 4 metre uzaktan dinlerim . o yüzden iki farklı ses sistemim var .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.