Şimdi Ara

Odama tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar odama tv alıcam fakat bir şey sormak istiyorum hem tv hemde monitör olarak kullanabilir miyim tv 500 tl aşmıyacak full hd olsa yeter başka bir özellik istemiyorum aklımda şuan LG 22MA53D 22'' var ama sizin önerilerinize açığım

• Markalar artık 32 ınç tv üretmek istemiyor örneğin sony başladı bile 42 inç bile yok artık sony de bu sebepten aratdığın ebetta lg biraz pahalı olacaktır sanırım bu ebatta philips daha uygun fiyata bulabilirsin lg 1000 tl ve üzerinde çünkü tedarikçilerde yok denecek kadar az 32 inç tv var.Paralel tercih edeceksen fiyatlar aşağı doğru çekilir bu durumdada.Garanti sorunu yaşarsın istanbulbilişimde fiyatlar makul ama kendileri ithal ediyorlar arıza durumunda servis hizmeti sıfıra yakın bir sayı çok uğraşırsın.
  • Peki ne yapmalıyım öneriniz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d 40 inç bak daha mantıklı olur şu an 799 tl den başlar 32 ler onlarda çöp satıyorum yahuu bunları ben...iyi tv 1000-1299 tl arasında ee buna 200 300 eklesen 40 42 alabiliyorsun gerek varmı 32 alıp bir dünya para vermeye ?
  • Odaya alcam o kadar para veremem hem ben ogrenciyim abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa demirel

http://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-10565-philips-22pfl2908h-tv-led
    O ZAMAN BU İYİDİR...

Bu linkleri her yere yazıyorsunuz ama paneli nedir ? Arkadaşın dediği 22ma53 ips panel , philips 'te ips panelmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV Önerisi
    3 gün önce açıldı
    Vestel televizyon önerisi
    3 yıl önce açıldı
    4k Tv Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmo

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa demirel

http://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-10565-philips-22pfl2908h-tv-led
    O ZAMAN BU İYİDİR...

Bu linkleri her yere yazıyorsunuz ama paneli nedir ? Arkadaşın dediği 22ma53 ips panel , philips 'te ips panelmi?

Arkadaş öğrenci bütçesi belli 32 yada 22 inçç ve ıps panel olan ürünler bütçesini aşar kaldıki markalar artık 32 üretmeme kararı almış durumda özellikle sony lg 32 bulmak mucize gibi birşey tedarikçilerde bile neredeyse yok bu sebepten fiyatları üçuk.Linkdeki ürüne baktıysan ıps panel olmadığını mutlaka anlamışsınızdır sormanıza bile gerek yok.Herşey bütçe meselesi ve ben bütçeye uygun ürün tavsiye ettim.Attığım link baz aldığım firmadır ürün beğenilir ve daha ucuza dist ürünü satan başka biryerden alınabilir.BAŞKA SORU ???

• Ne diyorsunuz şimdi vatanda %25 indirimle 499 tl oluyor lg 22ma53

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.