winnie the pooh yu ve püsküllü kalem kutuyu anlamadım ben
Ne var anlaşılmayacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: TRsalvador
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
bu oda gerçekse şuanda mağradan yazıyorum beyler.
@desertrain@ ;
Hocam duvarlar batık gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Kırmızıya boyanmadan önce sarı renkteydi duvarlar. Ve her yer bant iziydi. Boyacı çok uğraştı, 5-6 kat geçti ama o bantların izi gitmedi. Hafiften belli oluyor, fotoğrafta daha da belli olmuş, flaş patladığı için. Flaş patlamasa kesinlikle belli olmuyor.
Evet, devamlı tertipli ve düzenliyimdir. Dediğim gibi yatmadan yatmaya girdiğim için batmaya, dağılmasına pek zaman kalmıyor.
-ALA- ;
Yok hocam o kadar da değil, aslında pek birşey yok. İçkiler, masa ve duvar renkleri dikkat çekiyor sadece. Teşekkürler beğeninize.
vicky14;
Teşekkür ederim beğeninize. Evet dediğiniz gibi boyacı çok ama çok uğraştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
@desertrain@ ;
Hocam duvarlar batık gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Kırmızıya boyanmadan önce sarı renkteydi duvarlar. Ve her yer bant iziydi. Boyacı çok uğraştı, 5-6 kat geçti ama o bantların izi gitmedi. Hafiften belli oluyor, fotoğrafta daha da belli olmuş, flaş patladığı için. Flaş patlamasa kesinlikle belli olmuyor.
Evet, devamlı tertipli ve düzenliyimdir. Dediğim gibi yatmadan yatmaya girdiğim için batmaya, dağılmasına pek zaman kalmıyor.
-ALA- ;
Yok hocam o kadar da değil, aslında pek birşey yok. İçkiler, masa ve duvar renkleri dikkat çekiyor sadece. Teşekkürler beğeninize.
vicky14;
Teşekkür ederim beğeninize. Evet dediğiniz gibi boyacı çok ama çok uğraştı.
Sağlam odanız var hocam.İçinde durmak insana huzur verir masanızda çok güzel.Benim masam çok kötü bi onu değiştirsem yeter..
Valla hocam kırmızı iştahı açar demişti boyacı, hadi ordan hurafe onlar demiştim.
Adamın dediği doğru vallahi. Odadayken devamlı birşeyler yiyip içesim geliyor. Netten araştırdım harbidende iştahı açtığı doğruymuş kırmızı rengin
O da boyandı boyanalı 6 KG aldım.
Aslında bi LCD ve duvarlarda poster, fotoğraf vb eksik onlarda olsa tam olacak. Birde şu annemi ikna edip yatak örtüsünü değiştircem çocuk işi gibi geliyor biraz bana.
Aldım yeni bi takım ama annem örttürtmedi olmaz bunlar eskisin dedi yeni aldığım takımıda çeyizime kaldırmış
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
en donanımlı oda bende sanırım
Renkdaş selam tv modeli ne acaba ? Birden senden istedğim maç oynandığı zaman uzaktan çekme şansın var mı modelini ve markasını söylersen sevinirim büyük ihtimal samsung un bir modeli
öğrenci evi olduğunu belirteyim baştan.kız arkadaşımla kalıyoruz.
& & & &
quote:
Orijinalden alıntı: Bombacıbamya
Koltukdaki ben değilim
yatak güzelmiş beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: The Shorh
Benim fakirhane.
Perdeleri nereden aldınız hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
Harika başka ss var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Sandasian
quote:
Harika başka ss var mı?
hocam odanın yeri değişti diğer odaya geçtim yeni ssler bunlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Toksikoman
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
Buda benim fakirhane :)
hocam o ne şemsiye, tüp, içi boş kola şişesi her şeyi anladımda tüple napıyorsunuz
O tüp çok işime yarıyor
quote:
quote:
quote:
Harika başka ss var mı?
Duvardaki taksili resim çerçeve mi?
quote:
quote:
quote:
quote:
Harika başka ss var mı?