Bildirim
Odanızın Şu an ki Hali ( Gelsin SS'ler) (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Abzurt Teori yaşam alanı;
-
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
Hocam Ne yaptınız siz ya.. bu sobanın bulunduğu odanın resmi konur mu la oraya.. Gözüm düşüyor bu sobaları görünce çok seviyorum onları ya.. Heleki sıcağında mayıştırıyor adamı.. aman ha kovalı sobayı yakınca fazla doldurduğun zaman acayip hızlanıyor zapt edilemiyor ama aslında güzeldir yakması biraz riskildir ama tabi.. alışık olan saniyede tutuşturur onu.. kestaneleri,çayı koymak zevkildir vallahi sobada en güzel zevkli çay orda pişer ağır ağır.. Hele yemek koycan off.. neler yapılmaz ki vallahi.. hayran kaldım.. rahat rahat ısınıyorsunuz ohh.. diz üstü bilgisayarda kucağınızda ohh mis gibi vallahi sizdeki keyfe bak ohh..
Seneye bende benim terastaki solana kurcam sobayı o zaman bende çeker resimlerini paylaşırım buralarda çıkar gene öyle konular.. Şimdilik yarın benim terastaki odamı çekerim..
Yarın buraya koyacam resmini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fozdemir
Hocam burdan bakınca yatağın aynı tabut gibi duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Shorh
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
en donanımlı oda bende sanırım
En donanimli ? Bombos hocam orasi . Yarin bir terslik olmassa eklicem benim odayi
vaio fw21z
logitech z5500
galaxy s2
xbox 360
samsung 46d7000
tv nin alt tarafında belli olmayan nikon foto makinesi ve 2 tb hdd
+armut koltuklar
bumu bomboş la. 10 milyarlık dalga var içerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 11 Ocak 2012; 2:23:55 >
-
finaller akıyo
-
-
:D
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mLd.bsLy
:D
Odan kanlı canlı. Beğendim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
quote:
anladık GALAXYS2 VAR SENDE TAMAM.
Bİ BENDE YOK ZATEN ÇOK İSTİYOM YA ONDANDIR !!!!111!!11 ÜHHÜHÜHÜÜHH
Dostum tam zanımamışsın olaya. Ordaki en ucuz parça o
her konuda olduğu gibi burda da ego tatmin eden biri daha.
evin gayet orta halliye benziyo ama anlaşılan içine harcamışsınız bende bunu anlamam fakir adamlar gider son model telefon alır bilgisayar alır taksitle onunla bununla ve hava atar.
Ha bir de bunun ciğeri beş para etmeyen insan tipi var da neyse.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
quote:
anladık GALAXYS2 VAR SENDE TAMAM.
Bİ BENDE YOK ZATEN ÇOK İSTİYOM YA ONDANDIR !!!!111!!11 ÜHHÜHÜHÜÜHH
Dostum tam zanımamışsın olaya. Ordaki en ucuz parça o
her konuda olduğu gibi burda da ego tatmin eden biri daha.
evin gayet orta halliye benziyo ama anlaşılan içine harcamışsınız bende bunu anlamam fakir adamlar gider son model telefon alır bilgisayar alır taksitle onunla bununla ve hava atar.
Ha bir de bunun ciğeri beş para etmeyen insan tipi var da neyse.
Yazıcaktım, dedim ayıp olmasın. Sonra 2. postu gördüm, tam vazgeçtim derken yazıldığını gördüm şuan rahatça uyuma kararı aldım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
Odamın resmini koymuştum zaten buda keyif odamdan beyler kıskananlar çatlasın gelene kestane ısmarlarım
Şuan kestaneler pişiyore(aslında daha kesmedim fotoluk ssler şimdi çizicem facalarını kestanelerin
) soba közde dışarıda kar var
Geceleri iş dönüşü karnım çok acıktığında bazlama alıp geliyorum evde tereyağı,peyniri sürüp kuzinenin içinde ısıttıktan sonra 10 numara gidiyor
Kestaneler pişsin tw de film izlemeye başlıcam birazdan
Burasıda uzanarak izleyeceğim köşe ayaklarımı sobaya doğru uzatıyorum süper oluyor
senin bu yaptığın ayıp ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
Odamın resmini koymuştum zaten buda keyif odamdan beyler kıskananlar çatlasın gelene kestane ısmarlarım
Şuan kestaneler pişiyore(aslında daha kesmedim fotoluk ssler şimdi çizicem facalarını kestanelerin
) soba közde dışarıda kar var
Geceleri iş dönüşü karnım çok acıktığında bazlama alıp geliyorum evde tereyağı,peyniri sürüp kuzinenin içinde ısıttıktan sonra 10 numara gidiyor
Kestaneler pişsin tw de film izlemeye başlıcam birazdan
Burasıda uzanarak izleyeceğim köşe ayaklarımı sobaya doğru uzatıyorum süper oluyor
Nerelisin
-
Geneli dağınık unutmassam bende ekliyim yarın :) -
-
yakın zamanda bende koyarım -
quote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
en alttaki beko teyp bi tek bende var sanıyordum. şaşırdım valla. nerden baksan 15 yıllık bi şey olması lazım onun. ama geçen yaz attım en sonunda her şeyi bozuktu zaten. sadece kolonları duruyo.ama seninki baya iyi görünüyo.
Bizdekinin yaşı 20 yıla yakın. Cd player yeri bozuk. Plak yerini hiç çalıştırmadık o da bozuktur büyük ihtimal ama kaset ve radyosu çalışıyor. Aux girişinden laptoba bağladım şuanki 200 liraya kadar olan ses sistemlerinden daha iyi ses veriyor. Tek sıkıntı deprem anında ölüm riski oluşturuyor olması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X