Şuan kestaneler pişiyore (aslında daha kesmedim fotoluk ssler şimdi çizicem facalarını kestanelerin ) soba közde dışarıda kar var Geceleri iş dönüşü karnım çok acıktığında bazlama alıp geliyorum evde tereyağı,peyniri sürüp kuzinenin içinde ısıttıktan sonra 10 numara gidiyor
Kestaneler pişsin tw de film izlemeye başlıcam birazdan
Burasıda uzanarak izleyeceğim köşe ayaklarımı sobaya doğru uzatıyorum süper oluyor
En kral donanım budur
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
quote:
Orijinalden alıntı: The Shorh
quote:
en donanımlı oda bende sanırım
En donanimli ? Bombos hocam orasi . Yarin bir terslik olmassa eklicem benim odayi
vaio fw21z logitech z5500 galaxy s2 xbox 360 samsung 46d7000 tv nin alt tarafında belli olmayan nikon foto makinesi ve 2 tb hdd +armut koltuklar
bumu bomboş la. 10 milyarlık dalga var içerde.
Bana da baya boş geldi. Herhalde son 1 yıldır falan durumunuz düzeldi hava atma derdindesin. Oradaki çoğu eşyalara forumdaki çoğu kullanıcı sahip ama senin gibi hava atma derdinde değil. Birde yazmış en donanımlı oda bende diye üstüne fiyatını yazmış.
biraz mütevazi olabilirsek
Odamız olunca ekleyelim.. :)
eve gidince bende atarım.
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
twilight..
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
quote:
quote:
En donanimli ? Bombos hocam orasi . Yarin bir terslik olmassa eklicem benim odayi
vaio fw21z logitech z5500 galaxy s2 xbox 360 samsung 46d7000 tv nin alt tarafında belli olmayan nikon foto makinesi ve 2 tb hdd +armut koltuklar
Bana da baya boş geldi. Herhalde son 1 yıldır falan durumunuz düzeldi hava atma derdindesin. Oradaki çoğu eşyalara forumdaki çoğu kullanıcı sahip ama senin gibi hava atma derdinde değil. Birde yazmış en donanımlı oda bende diye üstüne fiyatını yazmış.
Mesala ben yasam oho :D +1000
tamam konunun amacı şuan sapmıştır herkes bi fiyat ibaresi koyar artik.rayici kafalarına göre değerlerler bide onun şamatasını yaşarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 11 Ocak 2012; 14:12:34 >
quote:
quote:
quote:
senin amacın zaten bu konuya keyif vermek değil ki....amma uzatmışsın ya..