< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! (3. sayfa)
-
-
müşteri olurken 4tür bilinmeyen bir hata oluştu hatasını alıyorum neden acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google Play yorumlarını okuyayım dedim yorumları okurken içim karardı.
Yapan var mı kazasız belasız bütün işlemler tamamlanıyor mu yoksa boşu boşuna uğraşmayalım.
-
Başvuralım bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanyaya katılmak için emrin illa ki tefasa iletilmesi mi gerekiyor? 26binlik alım emri verdim listedeki fonlardan. hala katılmak için yatırım yapman gerekiyor diyor
-
Alım gerçekleşmeden kampanyaya katılım sağlanmıyor.
-
yarın emir iletilse, fon cuma hesaba geçer. cumaya kota kalmayabilir. kısmet artık.
-
RPP veya IOP emri verdiyseniz yarın sabah 9:00'da gerçekleşir diğer fonlarda valöre dikkat edin. Kota sıkıntısı çekmemek için yarın sabahtan direk ppf fonlardan birini alıp kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.
-
2000 kişilik kampanya yap, 20bin kişi kampanyaya katılcam diye üye olsun. güzel taktik :D ha katılamayan o kişiler ne kadar kalıcı olur orası da ayrı.
-
Yani tüm üyeliği iptal et çık.
Valör durumlarına dikkat etmeyen çok olacaktır.
-
o kadar olduysa hic girmeyeyim. zaten her bankada, bankayi birakin sacma sapan sirketlerden banka kartimiz oldu. bu gidisle paramizi nereye koydugumuzu unutup bu sirketlere hibe yapacagiz.
-
Emir'i verin yine de hocam şans.
-
Benim gördüğüm rpp ve ıop dışında anında hesaba geçecek kampanyaya uygun fon yok afo yada ykt aslında düşünüyorum ama onlarda valor nedeni ile yarın alınsa cuma geçecek kampanya teklıkeye giriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suan mobil uygulamada kampanya gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya 1 Ekim'de baslamis ve hala kota dolmamış, adamlar anlık çalışan sayaç bile koymuşlar. Keşke herkes böyle kampanya yapsa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yay aldım yarın geçer sanırım,ppf'ler de 13,30 sonrası ertesi güne kalıyor diye biliyorum
-
kampanya başlangıç tarihini yeni gördüm. konu açılınca başladı sandıydm.
-
Takip edelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X