< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[Kota DOLDU] Odeabank 25.000 TL yatırımınıza 5.000 TL Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! (5. sayfa)
-
-
Hangisini aldınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ppf fonu RPP ve IOP mevcut
-
Davet kodu ile ne kazanılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hediye fon ne seçtiniz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat 10 u geçti hala verdiğim talimat işleme alınmadı görünüyor nasıl bir iş anlamadım kapatıp hesabı gıdecegim tekrar böyle saçma şeymi olur sayaç işliyor sürekli
-
Hesabı acar açmaz hemen almak zorunda mıyız fon rpp bir gün sonra geçmiyor mu
hediye fon hangisini almak mantıklı acaba
Kota sınırlı olduğundan hemen alınıp kampanyaya katılınılması gerekiyor. RPP ve IOP 13:30 kadar hesaba anında geçiyor. IOP saati biraz daha esnek olabiliyor.
-
Hediye fonların risk seviyeleri yüksek alıp uzun süre tutmak istemiyorsanız bloke kalktıktan sonra 1 iş günü oluyor, bu fonu satabilirsiniz. Aldığınız diğer ppf fona eklemeye yapabilir veya nakit olarak kullanabilirsiniz.
-
IOP aldım RPP hata verdi nedense aldırmadı. Hediye fon olarak da IKP seçtim.
-
Hocam hediye rpp seçsek hediye gelince satıp nakite hemen çevirebilir miyiz ben hiç fon almadım:)
Alım esnasında risk seviyeleri ile ilgili açıklama olmadığı için bende enerji alayım dedim bilmeden😊
Hediye fonlarda RPP çıkmıyor para piyasası fonu göremedim.
Anlık 311 kişi kalan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 16 Kasım 2023; 10:36:20 > -
Hediye fonda RPP yok konuda linki ekle 8 tane fon var sadece onlardan seçebiliyorsun. Bu fonlarıda satabiliyorsun 1 gün sonra bloke kalkıyor hesaba geçince satış verebilirsiniz genelde valörleri 3 gün. 3 gün sonra satış bakiyesi hesabınıza geçer ondan sonra parayı ne yapmak istediğiniz sizin kararınız
-
Tefas'tan kontrol edebilisiniz.
-
Sağolun hocam sayeniZde fonlara giriş yaptık 😊
teşekkürler
Hocam hediye en risksiz olan hangisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X