Şimdi Ara

Odeabank Oksijen Hesap %22.50 Nisan 2019 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
24
Favori
73.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son mesajlarda güven konusında birkaç mesaj vardı.Benim tüm tutar enparada %9dan yatıyor.Bu fiyattan döviz de risk.Napmalıyım tavsiyesi olan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç liran var ona göre tavsiye vereyim
  • duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    100bin TL ve %9da yatıyor..

• 50 binini %12 den oksijene diğer 50 sini ing ye % 11.5 den hemen al.enayimisin sen% 9 da duracak

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal4802

50 binini %12 den oksijene diğer 50 sini ing ye % 11.5 den hemen al.enayimisin sen% 9 da duracak

Ing eski turuncu hesap musterisine kac veriyor faizi?

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal4802

50 binini %12 den oksijene diğer 50 sini ing ye % 11.5 den hemen al.enayimisin sen% 9 da duracak

Hocam ben bu odea yı bi türlü mantıklı bulamadım. Hem bir miktar para duracak hesapta hem hesap işletim ücreti kesecek hem eft den havaleden para kesecek

• Eft ucretsiz hesap isletim ucreti yok

• son verdikleri karar yani 3000 tl vadesiz olayı hiç olmadı ing ye dönüş zamanı.
  • enparadan çıkmalımıyız peki
  • bu 3000 lira boşta bırakmalarına anlam veremedim.sanırım faiz indirmeye cesaretleri yemedi.ufaktan uyutalım politikası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Enparada gunluk 30 bin tl ye kadar para cekilebiliyor. MH arayip 1 gunluk limiti yukseltip para cekebiliyorsunuz.

Enparada 2bin tl biraktim, fatura vs icin. Onu bile birakmamam lazim aslindada neyse.

Hocam enpara hakkında bir bildiğiniz mi var ? Benimde param var enpara. Sıkıntı olacaksa çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Enparada gunluk 30 bin tl ye kadar para cekilebiliyor. MH arayip 1 gunluk limiti yukseltip para cekebiliyorsunuz.

Enparada 2bin tl biraktim, fatura vs icin. Onu bile birakmamam lazim aslindada neyse.

Hocam enpara hakkında bir bildiğiniz mi var ? Benimde param var enpara. Sıkıntı olacaksa çekelim.

o tarz bi sıkıntı olmaz, da cuma günü mesai saati içerisinde doların ciddi satış fırsatı olduğu dakikalarda sistemi kapattılar. herkes 3,58 gördüğü anda dolarını satmaya yeltendi ama enparada al sat kapandı.
    bunun haricindede enpara artık faiz konusunda pek tercih edilen bir bankacılık hizmeti değil. pazartesiye geçtik bakalım bir atağı olacakmı.

30-35 bin tlye kadar yinede enpara ING vs tercih edilebilir, fakat şuanki faiz oranlarında, 40 50 bin tl ve üzeri odea yinede tercih edilebilir.

ben iki ayrı hesapla odeabankta yatırıımımı tuttuğum için artık bana avantajı kalmadı
    6 bin tlmi içerde tutacak bugunden itibaren. alternatifleri değerlendiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 5 Aralık 2016; 0:49:12 >

• Türkiyede bence enflasyon %8den daha yüksek

• bugünden itibaren ing zamanı enayi değilim 3000 tl mi içeride tutturacak.
  • mesaj olsun diye tüm paramı çektim. ing ye geçtim. tekrar 13 yaparlarsa döneriz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

mesaj olsun diye tüm paramı çektim. ing ye geçtim. tekrar 13 yaparlarsa döneriz artık.

Ing de kac oran aliyorsunuz?

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    11.5 e turuncu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oksijenler turuncuya yol aldı. Dolaylı faiz indirmeleri odeayı bitirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Türkiyede bence enflasyon %8den daha yüksek

Türkiye'de gerçek enflasyon %20 civarındadır. Tuik güvenirliği olmayan bir kurumdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

TMSF'den yanıt bugün gelmiştir:

İlgide kayıtlı elektronik posta iletinizde özetle, Odeabank_ın %13 oranlı oksijen hesabı mevduatı bulundurulması ve bankanın batması durumunda faiz oranın %13 yani diğer yüksek faiz oranlı bankaların ortalamalarından fazla olması durumunda söz konusu meblağın sigorta kapsamında olup olmayacağı ile ilgili bilgi talep edilmektedir.

Bilindiği üzere 07/11/2006 tarihli ve 26339 sayılı Resmi Gazete_de yayımlanarak yürürlüğe giren ve 15/02/2013 tarih ve 28560 sayılı Resmi Gazete_de yayımlanan Yönetmelikle değişik _Sigortaya Tabi Mevduat ve Katılım Fonları ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunca Tahsil Olunacak Primlere Dair Yönetmeliğin_ 4.üncü maddesinin 1 inci fıkrası hükümlerinde, Türkiye_de faaliyet gösteren kredi kuruluşlarının yurt içi şubelerinde gerçek kişiler adına açılmış olan ve münhasıran çek keşide edilmesi dışında ticari işlemlere konu olmayan Türk Lirası, döviz ve kıymetli maden cinsinden tasarruf mevduatının her bir gerçek kişi için 100 bin Türk Lirasına kadar olan kısmının sigorta kapsamında olduğu ifade edilmektedir.

Ayrıca, mevduat bankalarının yurt dışı şubelerinde açılan mevduatlar, Türkiye'de ve yurt dışında kıyı bankacılığı (off-shore) faaliyeti gösteren kredi kuruluşlarında bulunan mevduatlar ile bankaca kamuya ilan edilen ve Merkez Bankasına bildirilen azami faiz oranları ile mevduat toplamları en yüksek beş mevduat bankasının ortalama faiz oranları üzerinde verilen aşırı faizler sigorta kapsamı dışında yer almaktadır.

Bu kapsamda, sadece Türkiye'de faaliyet gösteren özel mevduat bankalardan biri olan adı geçen bankanın sistemlerinde gerçek kişiler tarafından açılan hesapların yukarıdaki azami faiz limitler üzerinde olması durumunda söz konusu faizlerin mevduat sigorta kapsamında olamayacağı sonucuna anlaşılmaktadır.

Bilgi edinilmesini rica ederiz.

Arkadaşlar buradan anlaşılan bankanın batması durumunda faizle kazanılan miktar mı sigorta kapsamı dışında, komple mevduat mı?

beyler t.c üzerindeki tüm bankalarda 100 bine kadar devlet güvencesi vardır.adı o bank olsun bu bank olsun farketmez 100 bin üstüne karısmıyor bu kadar kısa ve öz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.