Şimdi Ara

Ödeme Yöntemimiz Reddedildi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün heartstone adlı oyundan oyun için alışveriş yaptım ödemeye yönteminden ininal kart'ı seçtim ve ödemeyi yaptım 42 tl idi.İşleminiz tamamlanmıştır yazdı.Sonra aldığım içeriğe ulaştım lakin hiç bir şekilde oyun güncellemesi falan veya yeni uygulama indirme falan yapamıyorum.Fatura bölümünden lütfen kredi kartınızı güncelleyin diyor ininal kart'ı yazınca o kart reddedilmiştir yazıyor.Herhangi bir kartı yazmadan o fatura şeyini nasıl kapatıcam ya.Üstelik ininal kart sitesinden bakiyemi kontrol ettim herhangi bir eksilme yok yani gerçekten herhangi bir para çekilmemiş karttan ama içeriği beleşe vermişler :D Ne yapmak lazım?İlla apple ile mi görüşmek gerekiyor bu durumu düzeltmek için

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal bir hata olmuş kart ile ilgili ve ret edilmiş. Şu an borçlu görünüyorsundur o yüzden itunes/appstore kullandırmaz parayı alana kadar. Fakat bazen de aldığın bir şeyin parasının karta yansıması 2-3 haftayı da bulabiliyor bu normal bir şey. Ama sizin durum biraz farklı ödeme ilgili problemlerde internet sayfasından bize ulaşına tıklayıp görüşme planlayın hemen dönüş yapıyorlar zaten anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Yüksek ihtimal bir hata olmuş kart ile ilgili ve ret edilmiş. Şu an borçlu görünüyorsundur o yüzden itunes/appstore kullandırmaz parayı alana kadar. Fakat bazen de aldığın bir şeyin parasının karta yansıması 2-3 haftayı da bulabiliyor bu normal bir şey. Ama sizin durum biraz farklı ödeme ilgili problemlerde internet sayfasından bize ulaşına tıklayıp görüşme planlayın hemen dönüş yapıyorlar zaten anında.

hmm anladım yani faturayı ödenemeden kurtuluş yok bundan.Bende dün yeni apple hesabı açıp denedim onda da aynı sorunu veriyor direk ipad'i kitlemişler
  • Yeni hesapta yapmaması lazım ama. Siz apple destek ile görüşün yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Yeni hesapta yapmaması lazım ama. Siz apple destek ile görüşün yine de.

yeni hesapta yapmasaydı yine aynı sorunu ilgilenmiyecektim koskaca apple 50 tl mi koyacaktı be :D ama görüşcem artık orayla hocam, çare yok hiç bir şey yapılmıyor bu halde ipadde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.