Şimdi Ara

ödemeyi iptal etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bilen arkadşlara birşey sormak istiyorum wowu yeni aldık arkadşla bir siteden create acounttan yaptım herşeyi kredi kartı numarasınlada 6 ay olarka gösterdim fakat benim 1 ay bedava oynama hakkım var ben bunu 1 ay sonra yapsaydım olmazmıydı? suan 6 aylıkta odenecek gözüküyor bunu nasıl iptal edebilirim yanı daha odeme yapılcak gözükmesın zmanı gelınce ona göre seçim yapıcamda 3 ay yada 1 ay seçmem gerekıyor maddi açıdan bu ödeme şeyını nasıl ıptal ederım management acounta girip k.adımı şifremi yazıyorum sonra oradan neeye gırıp ne yapamam gerek bı tarif ederseniz sevinirim şimdiden tşkkürler.

• Acoountu Açtırmak için Kredi Kartı numarasını vermek şart. Sen Numaranı verdiğin zaman Zaten ilk ay para cekmezler kartından Bedava oynama süresi bitince baslar.
  • ödemeyi iptal etmek için, account managementa giriyorsun, daha sonra change subscriptiona tıklıyorsun yukarıdan, 4 tane seçenek var, en altta "Cancel recurring subscription plan" var ona tik-nokta koyup update diyorsun...kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL...
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.