arkadşlar bilen arkadşlara birşey sormak istiyorum wowu yeni aldık arkadşla bir siteden create acounttan yaptım herşeyi kredi kartı numarasınlada 6 ay olarka gösterdim fakat benim 1 ay bedava oynama hakkım var ben bunu 1 ay sonra yapsaydım olmazmıydı? suan 6 aylıkta odenecek gözüküyor bunu nasıl iptal edebilirim yanı daha odeme yapılcak gözükmesın zmanı gelınce ona göre seçim yapıcamda 3 ay yada 1 ay seçmem gerekıyor maddi açıdan bu ödeme şeyını nasıl ıptal ederım management acounta girip k.adımı şifremi yazıyorum sonra oradan neeye gırıp ne yapamam gerek bı tarif ederseniz sevinirim şimdiden tşkkürler.
Acoountu Açtırmak için Kredi Kartı numarasını vermek şart. Sen Numaranı verdiğin zaman Zaten ilk ay para cekmezler kartından Bedava oynama süresi bitince baslar.
ödemeyi iptal etmek için, account managementa giriyorsun, daha sonra change subscriptiona tıklıyorsun yukarıdan, 4 tane seçenek var, en altta "Cancel recurring subscription plan" var ona tik-nokta koyup update diyorsun...kolay gelsin