Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ödenmiş trafik cezası hala sistemde görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
27.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, aracımın muayenesi yaklaştığı için randevu almaya çalışırken plakaya ait borç gözüktü. Kontrol ettiğimde 22.12.2015 tarihinde radara girdiğim 05.01.2016 tarihinde evime tebliğ edilen ve 21.01.2016 tarihinde 189.00 TL olarak ödediğim radar cezası karşıma çıktı.
    Ben ödemeyi Vakıfbank üzerinden yapmıştım ve ödemeyi hesap hareketlerimde görebiliyorum (Elimde yazılı dekont yok gerçi), ancak vergi dairesinin sitesinden baktığımda 189 TL üzerine 75 lira kadar da faiz işlemiş gözüküyor.
    Şimdi aynı husus forumdan bir başkasının başına gelmiş ancak onda plaka hatalı yazılmış. Ben ise işlemi kontrol ettiğimde plaka doğru.
    Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Nereyle görüşmeliyim?
    İlginize teşekkürler.

• aynı şey benimde başıma geldi, bu yüzden ceza ödemelerini sadece internetten yapıyorum, erken ödeyip %25 indirimli ödeme imkanım varken sistemde ödenmemiş görünme olasılığı yüksek olduğundan internetten faiziyle ödemeyi tercih ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

aynı şey benimde başıma geldi, bu yüzden ceza ödemelerini sadece internetten yapıyorum, erken ödeyip %25 indirimli ödeme imkanım varken sistemde ödenmemiş görünme olasılığı yüksek olduğundan internetten faiziyle ödemeyi tercih ediyorum

Şimdi ben ödemeyi yapmış olduğum halde tekrar faiziyle mi ödemem gerekiyor?

• Müşteri Hizmetlerini ara neden ödediğin halde bir daha ödeyeceksin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Müşteri Hizmetlerini ara neden ödediğin halde bir daha ödeyeceksin ki

Nerenin müşteri hizmetleri hocam? Vergi dairesinde sorun gözüküyor. Vergi dairesine makbuzla itiraz mı edeyim?
  • Bankanın musteri hizmetleri tabi ki.Bankada sıkıntı çıkmış olabilir ama onlar bizde sıkıntı yok diyorsa dekontla vergi dairesine gidip borcu sildireceksiniz

• quote:

Bankanın musteri hizmetleri tabi ki.Bankada sıkıntı çıkmış olabilir ama onlar bizde sıkıntı yok diyorsa dekontla vergi dairesine gidip borcu sildireceksiniz

Anladım teşekkür ediyorum. Pazartesi günü peşine bir düşeyim bakalım.
    İlginize teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hocam dekont ile birlikte vergi dairesine gidip düşümünü yaptırabilirsiniz banka ile hiç uğraşmayın onlarda vergi dairesine yönlendirecekler.
    Vergi Dairesi'ne gidin hallediyorlar.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    aynen biz de şirketin araçlarını vakıftan ödemiştik bir tanesinin bilgileri vergi dairesinde güncel olmadığından ödenmemiş gözüküyordu. temmuz döneminde son 8 yılın dekontu ile gittik düzeltmeyi yaptılar...
  • Aracım 35 plaka olduğu için İzmir Vergi Dairesine gitmem gerekiyormuş. Nasıl olacak şimdi bilmiyorum.

• Benimde arabam Muş plakaydı bende d.bakırdaydım telefonla aradım nasıl olduysa teldeki adam halletti.Sizde önce bir arayın olmazsa dilekçe isteyeceklerdir.

• quote:

Benimde arabam Muş plakaydı bende d.bakırdaydım telefonla aradım nasıl olduysa teldeki adam halletti.Sizde önce bir arayın olmazsa dilekçe isteyeceklerdir.

Aradım zaten, gelip yapmanız lazım ya da buradan bir tanıdığınız yapacak dediler. Sonra iadel taahhütlü gönderin falan dediler ama kafam karıştı iyice.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Bizim arkadaştada aynı sorunu bugün yaşamıştı.Cezayı ödemiş ama ödenmemiş gibi görünüyordu.Araç plakası başka birşehre ait olduğundan o şehrin vergi dairesini aradı ve telefonla düzeltildi.Telefonla hallediliyor o memurun yaptığı işgüzarlıktan başka bişey değil.

8.madde

intvd.gib.gov.tr
    GİB İnternet Vergi Dairesi
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/html/mtvSSS.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 3 Ekim 2016; 21:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Bizim arkadaştada aynı sorunu bugün yaşamıştı.Cezayı ödemiş ama ödenmemiş gibi görünüyordu.Araç plakası başka birşehre ait olduğundan o şehrin vergi dairesini aradı ve telefonla düzeltildi.Telefonla hallediliyor o memurun yaptığı işgüzarlıktan başka bişey değil.

8.madde

intvd.gib.gov.tr
    GİB İnternet Vergi Dairesi
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/html/mtvSSS.html

Yarın sabah tekrar bir arayayım o zaman, zaten memurun konuşması da biraz garipti. Teşekkürler.

• ödeme makbuzunu saklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

ödeme makbuzunu saklayın

Hocam ödeme makbuzu var, dilekçe ile birlikte faks da çektim ama bir daha yollayın dediler. Kaç gündür bununla uğraşıyorum.

• Sonuca ulaşırsn makbuzun varsa, ptt den mi yatırdın?

• quote:

Sonuca ulaşırsn makbuzun varsa, ptt den mi yatırdın?

Vakıfbank üzerinden yatırdım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Sonuca ulaşırsn makbuzun varsa, ptt den mi yatırdın?

Vakıfbank üzerinden yatırdım hocam.

Alıntıları Göster
    bankanın beceremediği iş yüzünden siz uğraşıyorsunuz.
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Bir haftadır uğraşıyorum ve muayene gününü geçirecek gibi görünüyorum.
    Pazartesi günü yeniden faks çekip aynı anda da iadeli taahhütlü göndereceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.