Şimdi Ara

Odin'de satılık 100 lvl blader! (91ff+162k sp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadarlar charın ismi _zu_ odin serveri ilk acıldıgından beri bu serverdeyim charın kimseyle kavgası gürültüsü yoktur. charın itemleri ve skilleri asagıda resimde. ayrıca charda su anda 7 günlük premium 25 günlük tawşan ve 1 avatar bulunmaktadır. charn mail koruması yoktur! alıcının istegine göre itemli itemsiz ya da 0-6 milyar golda kadar alıcıya verilecektir. izmir ve istanbuldan elden teslim edebilirim.

arkadarlas sadece ciddi alıcılar msn imi eklesin lütfen : turgutergin@hotmail.com

arkadaslar charın fiyatını 700-750 gibii düşünüyorum. fiyatı yüksek bulan arkadaslar; bunun sebebi, itemlerin cok ii olması elindeki bladeye 1,8 milyar, kalkana 800m 100+5 chest ve legs e de 1,6 milyar gold weriolar su anda. goldu da gercek paraye cevirince charın gercek fiyatı cıkıo! bi de bu yönden düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eshcofly -- 25 Haziran 2009; 13:26:21 >

• Güzel chara benziyor fakat bu char sadece Bicheon ve Fire'dan mı oluşuyor ?
  • pardon resimleri tam olarak cekemedim ya :P biraz beklersen halledicem
  • sanırım şimdi oldu :D
  • itemli ve tüm gold ile birlikte kaç ytl?
    itemli ve gold suz şekilde kaç ytl?
  • tüm gold derken charda su anda 10 milyar kadar war. itemli ve 100m gold isterseniz 700 tl civarı olur. ciddi almayı düşünürseniz msn imi ekleyin konusalım.
  • takas varmı ?
  • yok takas düşünmüyorum 3 charımı da satıyorum. goldenboy1 die 99 lvl chns bow charım war onu da satıyorum o da forumda satısta su anda
  • kardeş goldenboy1 in sayfasına yazdım okursan sevinirim :)
  • ben de sana cevap attım ama dediğim gibi taskas kesinlikle düşünmüyorum
  • uuuuuup
  • güncel
  • güncellll
  • sp 200k olmustur
  • CHARI İTEMSİZ VE GOLDSUZ OLARAK EN SON 600 TL YE BIRAKIYORUM
  • güncellllllllllllllllllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.