Şimdi Ara

Odin'de satılık 99 lvl chns bower! (91ff+140k sp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyunu bırakacagım icin charlarımın hepsini satıyorum. onun ici takas teklif etmeyin charın ismi goldenboy1 99 lvl chns archer itemleri asagıda gördüğünüz gibidir. 1 beyaz kanat 1 cadı elbisesi 1 damat elbisesi 3 tane de pet ( tavsan peri rakkun) vardır. su anda 5 günlük premium 15 günlük pet i vardır. yalnız sunu bastan söyleyeyim bu charda mail koruması olduğu icin charı alan arkadasa mail id si (yahoo) mail şifresi ve mail zipcode (gizli soru gibi bişy) hepsini vereceğim zaten izmir ve istanbuldan elden teslim edilceği icin bi sorun olmayacaktır. takas kesinlikle düşünmiyorum. mail koruması var diye sakın kafanız karısmasın dediğim gibi satıs sonrası bütün bilgiler verilecektir. aynen bu charda da alan kişinin isteğine göre 6 milyar golda kadar verebilirim.

sadece ciddi alıcılar eklesin lütfen: turgutergin@hotmail.com

arkadaslar bu chara da 650 tl gibi bi fiyat düşünüyorum. ama charı cıplak olarak isterseniz fiyat biraz daha düşer. ama elindeki silahla garment seti ve 100+5 garmenti bu chardan cıkarınca hicbir özelliği kalmaz charın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eshcofly -- 25 Haziran 2009; 13:32:46 >

• s.a kardeş bende odin serverindeyim 97 Lvl FF Wizard/Bard exp 60| Takas Düşünüyorum eğer sende olur dersen yapalım elden
  • en basta takas olmaz diye belirtmiştim! oyunu bırakıyorum cünkü.
  • ne kadar istiyosun çara kardeş
  • msn imi ekle anlaşırız.
  • upppppp
  • güncel
  • uuuuuuuuuuuuuuuup
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.