Şimdi Ara

Odin FAIL cache.img HATASI YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Samsung Galaxy Note 5 N920c telefonumda stock rom yüklemek istiyorum ODIN devamlı cache.img den sonra FAIL hatası veriyor. heryeri araştırdım bulamadım. Sorun build.prop dosyasını değiştirdikten sonra yaşandı. Şimdi telefon brickli.

Kesin bi çözüm sunana rastlamadım. Bu konu kesinlikle emsal olacak. Şimdiden teşekkürler. Odin FAIL cache.img HATASI YARDIM !!

• siyam3484 kullanıcısına yanıt
    Odin'i kapatın, telefonun kablosunu çıkartın. Telefon Download modda kalacaktır büyük bir ihtimalle. Ses kısma + ev tuşu + güç tuşlarına 10 saniyeliğine basılı tutun, telefon kapanıp tekrar download modda açılacak. Tekrar açıldığında bilgisayara bağlayıp aşağıdaki işlemi yapın;

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Malesef smart swich te cihaz desteklenmiyor uyarısı alıyorum. kies de tanımıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyam3484

Malesef smart swich te cihaz desteklenmiyor uyarısı alıyorum. kies de tanımıyor.

Çok garipmiş.

PM attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Valla ben de anlamadım. Kernel hatası da veriyor. kernel is not seandroid enforcing diye bi hata da alıyorum. hepsi build.prop dosyasını değiştirdikten sonra oldu. data format yaptım şimdi hiçbi şekilde stock rom a dönemiyorum
  • siyam3484 kullanıcısına yanıt
    hocam acil cevap ihtiyacım var aynı sıkıntı aynı telefon, odin ile rom yüklerken oldu, çözüm bulmuş muydun?
  • tar uzantısını açan 7zip diye winrar tarzı programı pc ye kurun kurulumdan sonra odinden basmaya çalıştığınız rom dosyasını masaüstüne çıkarın içinde hata veren dosyaları silip 7zip ile sıkıştırın sıkıştırırken sağ üstte yöntemi tar seçmeyi unutmayın bu oluşturduğunuz dosyayı odin ile basabilirsiniz ve çok hızlı şekilde basacaktır bikaç defa denedim anca bu şekilde oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://https://youtu.be/-nKnlbpqVL0

sıkıştırma ve tar dosyası oluşturma videodaki gibi basit şekilde yapılıyor sadece ilk dosyayı masaüstüne çıkarmak içinde hata veren yeri silmek ve sonra videodaki gibi tar dosyası yapmak kalıyor

eğer ilk dosyanızda tar yazmıyorsa muhtemelen tar.md5 yazıyodur ordaki .md5 yzan yeri silerseniz winzip winrar 7zip herhangi biri masaüstüne ayıklatır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.