Şimdi Ara

ODROID-C2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
7.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Korelilerin destek vediklerine dua etmek lazım gec te olsa destwk veriler yahuu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazılım konusunda sıkıntısız nerdeyse her 2 hafta yazılım update oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

1.7 çıkalı pek zaman geçmedi, acele etmişler. Fare hatası zaman zaman oluyor bende (farenin nerede olursa olsun alt tarafı simsiyah oluyor ama fişi söküp takınca düzeliyor) onun dışında sorun yok, performans zaten iyi.

v1.7 bende sorunluydu Wifi kendilginden kayboluyor... birdaha geri gelmiyordu.. resetleyınce ılk acılısta duzelıyor sonra gerı kayboluyordu. bende v1.6 ya döndüm sıkıntısız kullanıyordum.. bu hatayıda kendılerıne yazdım.. sanırım onu duzelttıler....

v1.8 yuklerım artık.. yanlız adamların serverleri olabildiğince yavas.. başka hızlı bir linkleri varmı ?

Düzeldi mi sorununuz? Ben de 1.8'e geçtim, şimdilik güzel gidiyor.

• Sorun yok gibi

• Android 5.1.1 (v1.9)

http://odroid.com/dokuwiki/doku.php?id=en:c2_android_release_note_v1.9

New updates

Update the u-boot logo display routine to use one default logo image of 1280×720 size with a scaler. Tips for boot logo on ODROID-C2
    Supported 3440x1440p60hz HDMI output. Supported resolutions
    Added Telephony(SIP) framework modules.http://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=137&t=21976#p148872
    Fixed Google Play Movies issue.
    Enable HDMI-PHY suspend. (Display sleep)
    suspend_hdmiphy=1/[0] in boot.ini
    http://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=135&t=21454
    http://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=141&t=22193#p148901
    Notes for KODI on 4K/UHD display

• Evet arkadaşlar vatana billete hayırlı olsun turkiyede odroid c alacagımız ve muhattap olacagımız güzel bir firma belli oldu suan odroid urunleri satıyorlar gumruk vergisi ile ugraşmayın sagolsun sirket sahibi alper beyle konuştum odroid konusunda bize yardımcı olacaklar bizim acımızdan cok iyi oldu diger aksesuarlarda ilerki donemle satışa baylayacaklarını soylediler koreden gelmeme korkusu içinde olanlar için cok iyi oldu ve onemli olan garanti olayı ve turkiyede olması bizim için bir avantaj almak isteyen
    Verecegim linkten alabilirler alper beye teşekurler

http://www.domirobot.com

• Arkadaşlar ürün garantisi cihazlar için 4 hafta aksesuar içinde 2 hafta firmayla görüştüm Koreyle aynı. 2'yıl garanti yok.
  • talipb kullanıcısına yanıt
    O biraz kotu olmuş ama turkiyede 4 hafta diye bir garanti yok hep 2 yıldir diye biliyorum nasıl olacak acaba merak ettim şimdiden

• Türkiye de minimum 2 yıl olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi firma ile tekrar görüştüm garanti durumu cihaz için 4 aksesuar için 2 hafta olacakmış .Hardkernel firmasının katı durumu diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 22 Temmuz 2016; 4:26:50 >
  • talipb kullanıcısına yanıt
    Bende hard kernel firması ile ugrasıyorum malesef koreliler cok gıcık insanlar bnim urun bozuk geldi gonderdim degişim yapacaklar bende geri gonderme parası istiyorlar bende vermem dedim oyle inatlaştık bakalım ne olacak firma ile konustum alper beyde aynı benim gibi düsünüyor koreliler bira sıkıntılı olacak
    Ama urun bir numara o yuzden olsa gerek ilerleyen günlerde acaba ne olacak sonucta elektronik bir urun ne olacagı belli olmaz sans işi hic olmazsa 6 ay olsaydı zaten basta birsey olmaz sa ilerdede olmaz kanatindeyim

• Cihazdan bende cok memnunum... Birde dual boot olayı koysalar cok iyi olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dual boot olayı var ama. Biraz zahmetli bir iş

• foruming33 F kullanıcısına yanıt
    Bu ne acaba

• alialtin A kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşlardan alabilirsiniz resmi satiş firması çok ilgili bir firma kendileri ile goruştum sagolsunlar benim arızalı olan urunu onlar aracılıgı ile haletiler versiyon olarak enstabil versiyon 1.9 yukleye bilirsiniz bıran linkini gonderecegim

• Merhaba Arkadaşlar,

Hardkernel firmasının ürünleri ile ilgili olarak artık Türkiye'de bir satış ve destek noktası mevcut.www.domirobot.com

Daha önce hardkernel firmasından temin edilmiş ve arızalı olan ürünler ile ilgili olarak bizler yardımcı olamaya çalışacağız. Ürünlerin garanti süreleri dolmuş dahi olsa lütfen domirobot
    destek birimi ile bağlantı kurup sorununuz hakkında bilgi verin ilgilenelim.

Gelelim garanti süresine bu konuda biz ana firmanın vermiş olduğu garanti süresinden daha uzun bir süre garanti vermek için uğraştık ancak pek başarılı olamadık. Birde satılan ürünler son kullanıcının doğrudan kullanacağı ürün olmadığı için garanti süresinin 2 yıl olması gerekliliği de olamıyor.

Ancak bizlerin bakış açısı " Her Ürünün Kullanılacak Hale" Getirilmesi şeklinde. Dolayısı ile elimizden geldiği kadar geçmişte alınan ve bundan sonrawww.domirobot.com 'dan alınacak olan ODROID Ürünleri ile ilgili sorunları çözmektir. Sizlerin desteğini bekliyoruz.

• Stabil olan versiyon cok iyi burdan yukliyebilirsiniz 1.9
    http://odroid.com/dokuwiki/doku.php?id=en:c2_release_android

• Evet arkadaşlar rasperrybe firmasının kutusunu aldım ve power modifikasyonu yaptım on of acma kapama artık fişi tekrar tekrar çıkarıp takmayacağım yakında ısıya duyarlı fan kontrol chipi takacağım burdan onuda sizlerle paylaşacağım arkadaşlar projeleri olan arkadaşlara burdan elimden geldiğince yardım edeceğim

• Biraz fazla hızlı sürüm çıkartıyorlar, mmc kartı çıkartmak ızdırap olduğundan her sürümü kullanamıyorum.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Update seçenegi var bende ordan yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.