Şimdi Ara

ODTÜ CENG 1. Sene (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
14
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam kariyer fuarında ağırlıklı olarak hangi diller için işe alım yapan şirketler vardı? py, c#, go 'dur diye tahmin ediyorum fakat hiç c olmaması şaşırttı

• thevictorious kullanıcısına yanıt

ben odtü'deyim hocam o yüzden sormuştum. dünyanın diğer ülkelerinde de python öğretiliyor fakat tr'deki okulların çoğunda hep c var eskişehirde falan da böyleydi bu. nedenini hep merak ediyordum. (4 5 sene önceye kadar bizde de öyleymiş sanırım). değiştirilecek olması bölüm adına güzel o zaman. umarım değiştirilir. python konusunda bile insanlar istatistiğe "yazılım" diyerek gelmediği için sorun yaşayabiliyor. c'De bu durum daha fazladır özellikle ilk seneyse benim bazı arkadaşlarımın alanı kavrayabildiğini bile sanmıyorum.

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

C, Python'a göre daha makine diline yakın kaldığı için ciddi sorunlar yaşatıyor. Hocalar da sınavları gerçekten katı okuduğu için ders tam olarak sene 1 dönem 1 ff dersi. Ben 2. alışımda D ile verebildim. Üst üste 3-4 kere alanlar var. Şuraya ; koydun, burada }] yok tarzı şeylerle 35 puanlık sorudan 30 puan falan kırıyorlar. Madem bu kadar önemli kodun çalışabilirliği, kağıt üzerinde yapmayın da compile edebilelim.

Python'ı C'yi verdiğim için alabileceğim şimdi o da seçmeli. Hoca yüzünden almamayı düşünüyorum.

• akifakif32 A kullanıcısına yanıt

101'de alınıyordu hocam ilk dönem.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.