hocam kariyer fuarında ağırlıklı olarak hangi diller için işe alım yapan şirketler vardı? py, c#, go 'dur diye tahmin ediyorum fakat hiç c olmaması şaşırttı |
ODTÜ CENG 1. Sene (4. sayfa)

-
-
ben odtü'deyim hocam o yüzden sormuştum. dünyanın diğer ülkelerinde de python öğretiliyor fakat tr'deki okulların çoğunda hep c var eskişehirde falan da böyleydi bu. nedenini hep merak ediyordum. (4 5 sene önceye kadar bizde de öyleymiş sanırım). değiştirilecek olması bölüm adına güzel o zaman. umarım değiştirilir. python konusunda bile insanlar istatistiğe "yazılım" diyerek gelmediği için sorun yaşayabiliyor. c'De bu durum daha fazladır özellikle ilk seneyse benim bazı arkadaşlarımın alanı kavrayabildiğini bile sanmıyorum.
-
C, Python'a göre daha makine diline yakın kaldığı için ciddi sorunlar yaşatıyor. Hocalar da sınavları gerçekten katı okuduğu için ders tam olarak sene 1 dönem 1 ff dersi. Ben 2. alışımda D ile verebildim. Üst üste 3-4 kere alanlar var. Şuraya ; koydun, burada }] yok tarzı şeylerle 35 puanlık sorudan 30 puan falan kırıyorlar. Madem bu kadar önemli kodun çalışabilirliği, kağıt üzerinde yapmayın da compile edebilelim.
Python'ı C'yi verdiğim için alabileceğim şimdi o da seçmeli. Hoca yüzünden almamayı düşünüyorum.
-
101'de alınıyordu hocam ilk dönem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X