Şimdi Ara

odtu ceng hakkında yorumlarınız nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bende sınava hazırlananlar arasındayım sadece bu bölüm hakkında yorumlarınızı almak istedim

• http://tanitim.ceng.metu.edu.tr/

Daha iyisi Şam'da kayısı.

• 5-6 kere bakmışımdır heralde :D soruda farketiysen " yorumlarınızı" yazmısım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atpatp

5-6 kere bakmışımdır heralde :D soruda farketiysen " yorumlarınızı" yazmısım.

O zaman ben hiç yorum yapmayım. Okuyanlar daha iyi bilir. Forumda okuyanlar felan vardı. Görürlerse yorumlarını esirgemesinler.
  • İtü Bilgisayara göre nasıl bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

İtü Bilgisayara göre nasıl bilgisi olan var mı?

Bildiğim kadarıyla İTÜ Bilgisayarın ders programı daha çok donanım ağırlıklıymış, ODTÜ'de ise daha çok yazılım ağırlıklı dersler görüldüğünü biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Bildiğim kadarıyla İTÜ Bilgisayarın ders programı daha çok donanım ağırlıklıymış, ODTÜ'de ise daha çok yazılım ağırlıklı dersler görüldüğünü biliyorum.

Teşekkürler..

neyse sene sonunda bakıcaz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KTÜ TIP hakkında görüşleriniz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazılımdan şaşmayın derim :D

barman sen hangi üniv hangi bölüm istiyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

yazılımdan şaşmayın derim :D

barman sen hangi üniv hangi bölüm istiyosun?

ODTÜ Bilgisayar ama kendimi tam olarak adamadım yani. İstanbul'da yaşıyorum. İTÜ EHM-İTÜ Bilgisayar-İTÜ Makina gibi bölümler de ilgimi çekiyor.
  • quote:

"Yazılım" ile daha çok ilgileneceksen, İTÜ'ye tercih edilebilir bir yer.

Neyse... Umarım sınavda da bu ikisini karşılaştırmak mecburiyetinde kalacağınız başarı sıralarında olursunuz. :)
  • Burayı kazanmıs biri varsa lutfen cevap versin kaç saat calısmıs ne gibi bir program uygulamıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burayı kazanmıs biri varsa lutfen cevap versin kaç saat calısmıs ne gibi bir program uygulamıs

yani bi kere bu kaç saat çalışmalı hangi program vs. bence çok saçma. yani öğrenciden öğrenciye değişir bu durum. zor kavrayan biriysen çok çalışırsın hızlı kavrayan biriysen az çalışmak yeterli olur. bizim lisede bi kız vardı kız benim abartısız 2 katım falan çalışrıdı, ben 3 saat çalışıyosam günde kız 5-6 saat çalışırdı. ne zaman görsem soru çözerdi elinde kitaplarla gezerdi. sonra noldu, kız benden 50 puan düşün aldı sınavda bu sene bi daha hazırlanıyor. sadece sınava özgü bişey de değil heyecanlandı yapamadı durumu da yok denemelerde de öyleydi. yani öğrenciden öğrenciye değişir bu durum. aynı puanı çok çalışarak alanda vardır yata yata alan da. o yüzden hangi programla rahat çalışacaksan onu uygula zaten hakediyosan o puanı alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Burayı kazanmıs biri varsa lutfen cevap versin kaç saat calısmıs ne gibi bir program uygulamıs

yani bi kere bu kaç saat çalışmalı hangi program vs. bence çok saçma. yani öğrenciden öğrenciye değişir bu durum. zor kavrayan biriysen çok çalışırsın hızlı kavrayan biriysen az çalışmak yeterli olur. bizim lisede bi kız vardı kız benim abartısız 2 katım falan çalışrıdı, ben 3 saat çalışıyosam günde kız 5-6 saat çalışırdı. ne zaman görsem soru çözerdi elinde kitaplarla gezerdi. sonra noldu, kız benden 50 puan düşün aldı sınavda bu sene bi daha hazırlanıyor. sadece sınava özgü bişey de değil heyecanlandı yapamadı durumu da yok denemelerde de öyleydi. yani öğrenciden öğrenciye değişir bu durum. aynı puanı çok çalışarak alanda vardır yata yata alan da. o yüzden hangi programla rahat çalışacaksan onu uygula zaten hakediyosan o puanı alırsın.

Haklısın sende sınav yaklastıkça insan böyle saçma düşüncelere kapılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.