Şimdi Ara

Odtu ceng mezunu ablayla tanıştım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kromozomdan kaybetme durumu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Aralık 2024; 22:53:7 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

ODTÜlüler ucuz bira içmek için varoş mekanlarda takılıyor hep, ne Herrenvolk'u yav :D

• Sayısalda derece yapmak için zaten para lazım. Fakirin evladı kolay kolay iyi derece yapar mı?

Ayrıca Koç, Sabancı, Bilkent gibi vakıfları burslu okuyanlarda neredeyse 2 kişiden biri özel lise çıkışlı. Bu liseler de öyle dandiriklerinden değil, gayet yüklü miktarda para basılan liseler.

Yani vakıflarda okuyanlar arasında sosyoekonomik olarak büyük bir uçurum yok. Hatta neredeyse eşit bile diyebiliriz. Zaten bir Bilkentli olarak bunu fark etmişsindir.

Bu özel lise durumu Boğaziçi ve ODTÜ için de geçerli. Bazı bölümlerde %30 gibi özel lise çıkış oranı var. İstanbulda özel lise öğrenci oranının %8 olduğunu da belirteyim. Türkiye geneli için ise bu durum %4 falandır diye düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 24 Aralık 2024; 23:5:52 >
  • amanallahim3 kullanıcısına yanıt

ne alakası var, 10-20 yıllık çalışan olsa ok. 30 yaş altıysa genelde aile parası olur. Ayrıca kadınlar pek yatırım yapmaz genelde. yer içer gezerler. bu algı normal yani

• Badmanner B kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyonuz kadın boş biri degil benim asistan abimin 5 senede biriktirdigini yazdım yukari azıcık tutumluysa aile evinde çok rahat 4.5 milyonu biriktirmiştir 5-6 senede sadece altın bile 5 senede 2.5xten fazla yaptı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Varos mekanin tadi farkli olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Aralık 2024; 23:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamser kullanıcısına yanıt

Egitimde firsat esitsizligine deginmissin x5'in sirrini cozdun, konudaki en zeki adam odulu kazandin..

• 2024 x5? G05 trye gelmedi ki, f15 de 3mdan ucuza bulunuyor, sifir a3 parasi

hic inandirici degilsin he, sirf konusmak icin konusuyo gibisin

• Tavuklu pilavi azalt  

• Hayaller derece gercekler aof isletme

duydugum en sacma asagilama

Ne aşağılaması? Sen 10 gün falan önce, tavuk pilav yiyorum dememiş miydin? Pilav yani karbonhidrat vücuda zararlıdır damar hastalığı yapıyor..

Tavuk pilav yeme, sigara kullanma, alkol kullanma, protein almak icin tuna ve haslanmıs tavuk ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Aralık 2024; 13:24:2 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Doğru diyon abi bayiden diyince 2024 sandim direkt buyuk ihtimal 2018 veya oncesi model km 0 olduğu için sıfır demiştir herhalde

• Km 0 degildir de galeriden cozmustur normal. Millet zaten x5i ithal bile ettirmiyo, x7 aliyo son 4 5 yıldır

Kızı bosa linclediniz desene 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hsbsksjznsjzidjjsjsejdj

• Jamser kullanıcısına yanıt

Fakir derken akademiklinkteki hocamızın kullandığı anlamda "fakir" demek istedim, yani orta sınıf veya biraz altı, ama eğitime önem veren, akıllı ve çalışkan kesim. Fark ettiyseniz tam burslu üniversite okuyanlardan falan bahsediyordum. Bu kesim özel okullarda yüzde 10 veya 15 civarlarında olmasına rağmen, forumda büyük çoğunluğu oluşturuyor.

Bu bahsettiğiniz paralı liselere para kaptırmaya gerek yok, gauss fakir aile çocuğu, ramanujan parasızlıktan kanıtları yazacak kağıt bulamıyormuş  Kafanızı kullanın; para içinde büyüyüp rahata alışan zaten bir şey yapamaz ama iyi yere getirirler orası başka.

28 yaşında ODTU'lü "ablamız" senede kaç milyon kazanıyormuş tam çözemedim, biri 2024 model sıfır x5'in fiyatını söylesin TR'de bu modeli bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 25 Aralık 2024; 18:23:53 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.