< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Odtu ceng mezunu ablayla tanıştım
-
-
Kaç yaşındadır tahmini?
-
arabayı çalışarak kazandığını nerden biliyosun, genelde aileden zengin olur böyle insanlar. babişkonun kıyağıdır
-
Yok yakından tanıyoruz ailesini tamamen kız kendi emeğiyle aldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DC40745C -- 24 Aralık 2024; 20:44:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
27-28
istediğin kadar yakından tanı, aile içindeki maddi alışverişleri ve mal varlıklarını bilemezsin. Herkes gizli tutar böyle şeylerini. Ama illaki çok kazanıyordur tabii ki. ODTU ceng mezunu sonuçta. Bu devirde sıfırdan ev araba almak çok zor olduğu için böyle konuşuyorum
-
Soyle soyleyebilirim tabi kesin bilemem ama ailesi tarafından alınmadığı kesin çünkü ailesiyle ailem çok içli dışlı sırlarını anlatacak kadar kızın başka zengin bağlantısı yardım etmiştir bilemem ama benim fikrim %90 kendi kazanciyla aldı
Baba veya koca parasıdır. O yaşta sıfır x5 alması imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 24 Aralık 2024; 20:57:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La olm kız 5 yıldır çalışıyor desek 4.5 milyon birikim yapması çok kolay zaten aile evinde yaşıyor altın bile 2020 den günümüze kadar kaç x yaptı kredi de çekip rahat alinir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DC40745C -- 24 Aralık 2024; 21:0:35 >
Yemeyip içmeyip arabaya çalışsa bile alamıyor. Kaldı ki kimse tüm kazancını bi arabaya gömmez. Evlerin min 25 milyon olduğu bi sitedeyim arabalar çok ortalama max audi a6 var.
hocam bu kadar zengin olup dh de ne işin var allasen?
-
Abim ünide asistan şu an 55k maaş alıyor 2019da girdi klasik anadolu aklıyla yarısıyla altın işte biraz dolar biraz mevduat yaptı aile evinde çeyreğini de harciyordu. Su an 21 model 20kmde cliosu + 2.5 milyon net serveti var 5 yılda.
Sosyoekonomik durum ile foruma girme arasında bağlantı mı var?
Bir tek araba kredisi var aylık 6k ödüyor ona da krediyi 2021de çekti
mantıki bir bağlantı yok. ama sosyolojik olarak bağlantı var. aşırı zengin bir insana rastlamadım ben forumda yıllardır
-
aşırı zengin değilim zaten. babamın babası çok zengin, peder de memur.
-
Bağlantı olabilir. Genelde fakir kesimin ağırlıklı olduğu, fakirlerin dertlerini dile getirdiği bir yer forum. Kaç tane zengin adam var forumda?
Mesela kaç tane paralı, kaç tane burslu öğrenci oluyor forumda? Sayıca paralılar daha çok olmasına rağmen burada bursluları görüyoruz.
-
forumun aktif popüler üyeleri hem zengin hem de sayısalda derece yapan tayfadan. belli etmiyolar sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 24 Aralık 2024; 21:58:24 > -
Biz zengin, ODTÜ mezunu ve Herrenvolk insanlar, fakirlerle konuşmak, onların dertlerini dinlemek ve psikolojik yardım vermek icin foruma giriyoruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Aralık 2024; 22:49:44 > -
ulan cok kotu bi durum, kadin odtu ceng mezunu da olsa milletin ilk dedigi babiskonun kiyagidir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sayısalda derece yapmak için zaten para lazım. Fakirin evladı kolay kolay iyi derece yapar mı? Ayrıca Koç, Sabancı, Bilkent gibi vakıfları burslu okuyanlarda neredeyse 2 kişiden biri özel lise çıkışlı. Bu liseler de öyle dandiriklerinden değil, gayet yüklü miktarda para basılan liseler. Yani vakıflarda okuyanlar arasında sosyoekonomik olarak büyük bir uçurum yok. Hatta neredeyse eşit bile diyebiliriz. Zaten bir Bilkentli olarak bunu fark etmişsindir. Bu özel lise durumu Boğaziçi ve ODTÜ için de geçerli. Bazı bölümlerde %30 gibi özel lise çıkış oranı var. İstanbulda özel lise öğrenci oranının %8 olduğunu da belirteyim. Türkiye geneli için ise bu durum %4 falandır diye düşünmekteyim. |
Benzer içerikler
- türk telekom mühendis maaşları
- üniversite okurken yks ye girilir mi
- ayt matematik nasıl çalışılır
- yineleme nedir
- elit karma video çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X