Şimdi Ara

odtu ee bilgisayar dusunen varsa soru sorabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
17
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sylvana

Hocam ee nin savunma sanayisi disinda calisma alanlari neler? Odtu kkk egitimi hakkinda da bilgin varsa bilgi verebilir misin? Ayni bolumu yildizda mi yoksa odtu kkk da mi okumak mantikli? Ha bir de odtudeki isletme/iktisat bolumleri hakkinda bilginiz veya bolumlerden tanidiginiz varsa ayri bir kac soru daha sormak isterim o bolumlerle ilgili.

sadece eenin calisma alanlarini yazacam kalanlar hakkinda yeterlk bilgim yok

calisma alanlari

-> telekomunasyon sirketleri

-> Arge firmalari (microelektronik devre tasarimlari, bilgisayar uzerine firmalar...)

-> akademisyenlik

->buyuk sirketlerin arge depertmanlarinda calisabilirsin arcelik, vestel gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickxarus5858

Yanlış oldu hocam kafam gitmiş tobbu falan yazarken tobb mu ODTÜ mu arada kaldım tobb aylik 800 tl burs veriyor sence odtuye gitmedigime pisman olur muyum

olursun tabi

• Ben değişik bi soru soriyim İstanbul'dan yazsam millet şey diyo Ankara köy gibi gelir alışamazsın falan ne diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taizun

Ben değişik bi soru soriyim İstanbul'dan yazsam millet şey diyo Ankara köy gibi gelir alışamazsın falan ne diyosunuz

okuldan cok cikmazsin zaten koy gibi gelmez.

ayrica istanbul da koy bence

• Hocam ilk senenizde(hazırlık veya 1.sınıf) ders konusunda neler yaptığınızı,dersleri kısaca anlatabilir misiniz

• ora için mezuna kalmak istiyorum hocam değer mi
  • bu arada itü falan kazanıyor değilim 40 binlerde bişiler yazabiliyorum muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: agjjbr

Hocam ilk senenizde(hazırlık veya 1.sınıf) ders konusunda neler yaptığınızı,dersleri kısaca anlatabilir misiniz

hazirlik tamamen yattim. kitap acmadim 1 sene boyunca diyebilirim

1. sinifta simavlara calisiyodum duzenli iste ama yine de cok rahattim ozellikle ilk donem rahattim.

2den sonrasi anlatilmaz yasanir :D

• little.devil L kullanıcısına yanıt
    Yok
  • Hocam hacettepe ee hakkında bilginiz var mı ?

Odtü çok fark atar mı iş hayatında ve eğitim hayatında ?

Geçiş yapmışsınız ortalama ile bunların şartları neler ? Havacılık ve uzay yazsak ordan da ortalama ile geçiş yapabiliyor muyuz yoksa bi yerleştirme puanı yakınlığı şartı falan var mı ? 1.sınıfta mümkün mü ? Ne kadarlık bir ortalama yeterli oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

quote:

Hocam ilk senenizde(hazırlık veya 1.sınıf) ders konusunda neler yaptığınızı,dersleri kısaca anlatabilir misiniz

1. sinifta simavlara calisiyodum duzenli iste ama yine de cok rahattim ozellikle ilk donem rahattim.

hocam aselsanda aday mühendislik hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

quote:

hocam aselsanda aday mühendislik hakkında bilginiz var mı ?

Ortalamanız 3 üstüyse son sınıfta haftanın 1.5 2 günü aselsanda çalışıyorsunuz, belirli bir de ücret alıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Hocam hacettepe ee hakkında bilginiz var mı ?

Odtü çok fark atar mı iş hayatında ve eğitim hayatında ?

Geçiş yapmışsınız ortalama ile bunların şartları neler ? Havacılık ve uzay yazsak ordan da ortalama ile geçiş yapabiliyor muyuz yoksa bi yerleştirme puanı yakınlığı şartı falan var mı ? 1.sınıfta mümkün mü ? Ne kadarlık bir ortalama yeterli oluyor ?

Geçiş yaparken ortalama ve lys puanları ile bir puan oluşturuluyor. Ona göre kontenjan dahilinde geçiliyor. Ben 3.15 ortalama ile geçtim

hacettepe'yi çok bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

ora için mezuna kalmak istiyorum hocam değer mi

Hocam bu benim cevap verebileceğim bir soru değil, kendinize balı bir durum
  • Hocam ileride planlarınız nedir odtü erasmus veya master doktora için ne gibi imkanlar sunuyor

• hocam kendinizi 4-5 yıl sonra nerede görüyorsunuz?

böyle bir soru nasıl cevaplanır veya sormam doğru mu bilmiyorum, fakat cevabı ee düşünenler için sizin yolunuzdan gitmek isteyen için faydalı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun imkanlar goz onune alindiginda( okuma sartlari,maddi kazanc vb) tıp mı muhendislik mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eekrcl E kullanıcısına yanıt
    ikisinde de para var

tıpta doktor olduktan sonra işini düzgün yapmasan bile güzel maaşını alırsın ( bunu yapan kişinin içi rahat mıdır bilmem )

mühendislikte işini iyi yapmazsan maaşını alamazsın diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee.star programina 2 siniflar katilabiliyor mu ? Telekomunikasyon yandali insana neler katar ?

• thereisnoway kullanıcısına yanıt
    Peki hocam geçeceğimiz bölümün taban puanıyla yerleştirme puanı arasında şu kadar fark olmalı gibi bir şart var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.