yatay geçiş yapıcam myp ile heralde hangisi dersiniz ikiside tutuyo ie ne iş yapar onu anlamadım çok |
odtü ee vs boun ie
-
-
nereyi bırakıyorsun kral ve bırakma sebebin ne
-
Boun ie
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişiden kişiye değişir bence çünkü bölümlerin gideceği yol farklı. Ben kişisel olarak boun ie seçerdim. Optimizasyon, üretim planlama, tedarik zinciri yönetimi, veri analizi, istatistik, iktisat ve işletmeden alabileceğin ekonomi finans pazarlama dersleri ile birlikte bence komple güzel bir program sunuyor.
( iki bölümün de ders programına bak youtubea bölüm isimlerini yaz öğrencileri mezunları dinle. linkedinden mezunlar hangi pozisyonlarda ne tür işlerde bu pozisyonlar ne iş yapar googledan araştır. Kolay bir şekilde oturtursun her iki bölümü de )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 2 Temmuz 2022; 13:26:37 > -
Bence ikisi de çok farklı muhendislikler araştırma yapmanı öneririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilkent cs %50 bursluyum ücretler sıkıntı biraz ya rahat hissedemiyorum
-
Bence bu soruyu diğer insanlara sormak yerine iki bölümü de iyice araştır kendi isteklerine, beklentilerine göre karar ver. Mesela bana soracak olsan boun ie derim hatta odtü ie mi odtü ee mi diye sorsan da odtü ie derim, çünkü benim özelliklerime ve beklentilerime en uygun mühendislik bölümü bu. Bir başkası ise odtü eeyi koç ieye bile tercih edebilir. O yüzden dediğim gibi başkalarının görüşlerine bakmak yerine kendi araştırmanı yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CS sevmedin mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boun ie
-
yani büyüyünce günde 10 saat bilgisayarın başında oturup kod yazabileceğimi düşünmüyorum bide bölümdeki insanlar çok robot gibiler
-
CS sevdiysen hacettepe cs derdim de ie çok farklı ee çok farklı hocam bölüme karar ver üniversiteler iyi zaten.
-
Odtü ie
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet okullarında hala Boun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X