Şimdi Ara

ODTÜ Elektrik-elektronik mi Bilkent bilgisayar mı? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 2074 bu iki üniversite arasında kaldım kararsızım fikir verirseniz ve yardımcı olursanız memnun olurum.

• Tabiki ODTÜ elektrik elektronik .http://www.metu.edu.tr/tr/ Adresi incele tanıtım filmi vs izle sosyal olanaklar da ve özel sektöre mühendis yetiştiren 1 numaralı üniversite ayrıca THE ingiliz araştırma şirkene görede dünyanın en iyi 60 üniversitesi arasında . Son olarak da aselsan , roketsan , tai , havelsan gibi türk savunma sanayisinin bütün ar-ge çalışmaları neredeyse odtünün kampüsünün içinde . Yaz pişman olmazsın .
  • Tavsiyelerin için teşekkürler ODTÜ'ye gidip pişman olan var mıdır sanmıyorum . peki ne kadar maaşla işe başlıyorlar ve meslekte yükselme imkanları nasıl biliyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereninci45 -- 11 Temmuz 2013; 2:23:52 >
  • up up
  • Hocam maaş konusunu dert etme bence, arkadaşın da dediği gibi bütün savunma sanayi şirketleri ODTÜ'den besleniyor. Bu bölümde pişman olanlar genelde 2000 sıralamam var boşa gitmesin Elektrik yazayım diyenler.Eğer siz elektrik elektronik alanına ilgi duyuyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca burada yeterli bilgi alman biraz zor gibi görünüyor, 2-4 Temmuz arası tercih fuarı var ODTÜ'de fuara gidip çok iyi bir şekilde bilgilenebilirsin.
  • Hocam ilgi duymadığınız alanı yazmamanı şiddetle tavsiye ederim. İleride pişman olursun.

Aile, akraba ya da arkadaş baskısıyla da bir bölüm tercih etme.

Önce meslekleri araştır ve bölüme karar ver ondan sonra üniversiteyi tercih et. Unutma ki bölümde 4-6 yıl geçireceksin, mesleğini ömür boyu ifa edeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.