Şimdi Ara

ODTÜ Havacılık ve Uzay müh. hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havacılık ve Uzay müh. hakkından iş imkanları, maaşları, dersleri, okulun zorlukları. TAİ-HAVELSAN-ROKETSAN-ASELSAN-TEİ vs gibi şirketler yılda kaç tane havacılık ve uzay müh. alıyor. Gelişimeye açık mı? Ailem tıp diyor sizce hangisi ve neden... Ve konu hakkında ne biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.
    Dipnot(konu hakkında bilgisi olan, bölümde okuyan veya bölümden mezun olanlar cevaplasın lütfen.)

• up
  • Hocam İTÜ Uçak daha iyi Havacılık ve Uzaydan. Sıralama kaç bu arada ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.5 k
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornek1

7.5 k

Hocam kesinlikle İTU uçak yaz. İlk yerli helikopter ve uyduyu İTU yaptı. Bkz:Arıkopter
    Ama tıp yazabiliyorsan tıp yaz bence. Kesin bir işin var. Maaşı da bol. Mühendislikte ne olacağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obi-1 Kenobi -- 6 Temmuz 2013; 17:58:07 >
  • peki bölüm hakkında bilgin var mı?
  • quote:

peki bölüm hakkında bilgin var mı?

Dersler zor çünkü akışkanlar dinamiği, mekanik gibi baba konular var. Üstteki mesajı editledim ona da Bi bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seninde uçak gibi bir düşüncen var galiba forumda öyle gördüm. İş garanti midir acaba?
  • quote:

seninde uçak gibi bir düşüncen var galiba forumda öyle gördüm. İş garanti midir acaba?

Puanım yetmiyor hocam. :( İTU Makine istiyorum ben.

• Garanti gibi baya arastirmistim. Siralamalari gitgide dusecek zaten gorursun.

• quote:

Havacılık ve Uzay müh. hakkından iş imkanları, maaşları, dersleri, okulun zorlukları. TAİ-HAVELSAN-ROKETSAN-ASELSAN-TEİ vs gibi şirketler yılda kaç tane havacılık ve uzay müh. alıyor. Gelişimeye açık mı? Ailem tıp diyor sizce hangisi ve neden... Ve konu hakkında ne biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.
    Dipnot(konu hakkında bilgisi olan, bölümde okuyan veya bölümden mezun olanlar cevaplasın lütfen.)

tanıdığım bi abi var arada konuşuyoruz gecen sene sınav kolejınden odtüde senın okumak istediğin bu bölumu tutturdu.kendince pişman keşke itü uçak yazsaydım diyordu.

artık tıpta okunmaz bana göre herkes tıp okuyor iyi veya kötü.eskısı kadar prestıjı kalmadı bence.hukuk aynı şekılde.

ama bu bölümü okuyupta aç kalacağını zannetmıyorum.biraz tehlıkelıdır ama.güzel projeler vardır aklında ama istihbaratçılar tarafından vurulabılırsın sonuçta aselsan muhendislerinin başına gelenler biliyorsundur umarım.bence bu meslek gelişir bizim dershanedede yazmak isteyenler var onlarda böyle diyor.

tabi itü uçakta var.oda güzel ama karar senın aga.tıp yazma bu iki bölüm için düşün kararını ver.ve mumkunse hangi bölümü seçersen bana pm at.çık sevinirim..

yolun acık olsun.

• Daha cok tai ,roketsan aliyor. Hava savas aletlerini bunlar uretiyor. Tainin staj icin cok fazla havacilik uzay/ucak mühendisi aldigini biliyorum. Geçenlerde bi arkadas linkini paylasmisti. Tai'nin sitesinde bulabilirsin

• Hukukcu Polis H kullanıcısına yanıt
    Aile baskısıyla tıp a yöneltiliyorum. Ama bir taraftan da hak veriyorum onlara. Bölümün artı eksini yazdığımda havacılığın kötü senaryosu çok kötü ama tıp ta öyle demiyorlar. Doktor tanıdığım istemeyerek tıp yazmış ama şuan çocuğumun tıp okumasını isterim diyor. İyi senaryosuna gelince sen idalistsin sana iki kapıda arkasına kadar açılır ama havacılıkta yurt dışında çalışırsın ailenden uzak ama tıpta gelişsen bile ailene yakın olacaksın diyorlar. Şuan senin aile kurman gibi bir durumun yok ama o günlerde gelecek diyorlar o durumuda düşün diyorlar. Şu sözüne de katılmaktayım ben vatanım için çalışıp bir yerlere gelmeyi öngörmüştüm ama şuan bakıyorum ki Türkiye tam bağımsız bir millet değil. Sonuçta o bölümü seçsem bile ideallerime ulaşamıyacağım. Evet şuan foruma bakıyorumda benim gibi kafası karışık çok insan var herkezin idealleri var ama iş ciddiye binince gün yüzüne çıkıyor. Benim gibi iyi bir mühendislik geliyor ve tıp ta geliyor o zaman her şey değişiyor. inş. hayırlısı olur...
    Düşüncem böyle farklı düşünüyorsanız lütfen bilgilendirin.

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.