Bildirim
ODTÜ havacılık ve uzay mühendisliği tutar mı?
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tutmaz buyuk ihtimal kardesim.benim de tek tercih orasi sirf orasi icin mezuna kalcam. -
Tutma olasılığı var ama zor gibi duruyor 2. bir seçenek yok mu ? itü uzay falan ? -
Beyler bu bölümden mezun olunca ne iş yapılıyor? -
aselsan veya türksat çalşma imkanı varmş yurt dışnda çalışılabiliyormuş -
yok ya odtüde bu bölüm tutsun istiyom diğer tercihlerime fazla istekli değilim zaten -
Anladım hocam . Benim geçen sene istediğim bölüm de buydu. O olmazsa itü uzaya giderim diyordum oyüzden önerdim . İyi düşün karar ver ozaman. -
imkansız -
Tutmaz gibi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Legolas
imkansız
Siz bilirsiniz ama İTÜ Uzayı'da tercih edebilirsiniz. Ben orası için mezuna kalıyorum mesela. -
Hocam siz nereye gittiniz ODTÜ Havacılık tuttu mu yoksa İTÜ Uzay'a mı gittiniz? -
Hayır ben liseden yeni mezun oldum . Hedefim bu bölümdü geçen sene. Şuan istemiyorum -
Kontenjanlar artmıyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: electrum
Hayır ben liseden yeni mezun oldum . Hedefim bu bölümdü geçen sene. Şuan istemiyorum -
kaç k kazanılıyor aselsanda
bir de doktorlara zengin diyorlar -
bilmiyorum araştırmadım -
iyi idealistsin
2015 mf4 23k
2016 mf4 6 k -
arkadaş aselsan roketsan birde türksat uydu muydu onlarda çalışıyorlarmış öyle dedi ama para söylemedi ama iyi kazanıyolar dedi sormadım bende zaten -
tamam hocam
mezuna mı kalayım diyorsunuz -
tutarsa kalmıcam inşallah tutar kontenjan artıyor diyolar birde üniversiteler felan kapanıcak ek kontenjan açılması durumu var sıralamalar gerileyebilir işte tutarsa giricem tutmassa bilmiyorum artık birde kaçında açıklanıyor tercihler -
8 - 9 gibi diyorlar
odtüye gelenler oluyor mu kapananlardan
siz hiç tıp düşünmediniz eskiden beri mi bu alan
ya pilotajlık -
havacılık ve uzay olmassa tıp yazıcam çok değişik bir şey oluyor ama yapıcak bir şey yok ilk tercih onu yazdım odtü inşaat yazsam mı karar veremedim
Benzer içerikler
- atom hacmi nasıl artar
- 1993 yılı öys taban puanları
- yurtta kalmak istemiyorum
- ders çalışırken uyku gelmesi
- mezuna kalma kalktı mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X