Şimdi Ara

Odtü Hazırlık online eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 2400, odtü tarih tek tercih gapacağım gelirse şansımıza, geçen yıl hazırlık eğitimi görenler fikir verirse sevinirim. Hazırlıkta Online eğitim onlar için verimli geçti mi, sınavlar nasıldı, okutmanlar kasıyor muyfu, devamsızlık durumları nasıldı

• up

• Up
  • Hocam ODTÜ'de hazırlık bence mutlaka okunmalı fakat online olursa direkt atlayın. Çünkü hazırlık ortamı ve oradaki arkadaşlıklar gerçekten çok keyifli. Ama onlineda bunlar olmayak, o yüzden İngilizce'niz de iyiyse online eğitim olursa direkt atlayın.

• Teşekkür ederim cevabınız için. İngilizcem malesef iyi değil. Hazırlık atlama zor gözüküyor. Ben online eğitim süreci nasıl işledi, verimli miydi, zorlandılar mı son sınavda, devamsızlık süreci katı mıydı yoksa hocalar çok kalmadı mı bunu öğrenmek istemiştim.
  • Online hazırlığı çok iyiydi, ben çok beğendim. Benim çok az olan bilgimi direkt yükseklere çıkardı.

• Ben de beğendim. İngilizce adına bir okul daha çok ne yapabilir bilmiyorum

• Online olmasına rağmen ortalamanın çok üzerinde bir İngilizce eğitim aldığımı düşünüyorum. Hazırlık atlama sınavı düşük seviyeler için zorladı diyebilirim. Ödevler bir hazırlık senesine kıyasla gayet yoğundu fakat özellikle düşük seviyelerden başlayan birisi için düzenli olarak yapılması ilk sınavda geçebilmek için önemli. Devamsızlık durumu hocadan hocaya değişse de hocayla aran kötü olmadıkça bazı durumlarda yardımcı olabiliyorlar. Fakat okul bu konuda yine de sıkı diyebilirim
  • Çok çok iyiydi online hazırlık, hem de hiç ummadığım kadar. Tabii bu değerlendirmeyi sadece eğitim açısından yapıcam sosyallik maalesef yoktu.

Biliyorum hocalar şans işi ama her iki dönem de hocalarım çok tatlı insanlardı hiç zorluk çıkartmadılar ve öğrenci dostuydu. Özellikle ilk dönem hocam gelmek isteyenlerle geceleri de ders yapıyordu ardından sohbet muhabbet ediyorduk.

ODTÜ’deki online hazırlık eğitiminin içeriğinden biraz bahsetmek gerekirse çabalayan bir öğrenci için adeta nimet. Haftada 2 gün derslerden bağımsız yapılan konu tekrarları mı dersiniz, sınavdan önce sınav öncesi zoom mu dersiniz hepsi ing öğrenmek isteyen öğrenci için sunuldu. Ayrıca istediğin zaman bireysel olarak writing, reading speaking desteği alıp pratik yapabiliyorsun. Çok sıra vardır herkese düşmüyordur diyosanız yanılıyorsunuz. Adeta bizim hocalar bire bir almamız için peşimizden koşmuştu.

Diyeceğim o ki eğer kafa bi hocaya denk gelirsiniz hazırlık ing öğrenme anlamında tadından yenmez.

bonus: işte kaliteli hazırlık hocalarından sadece birisi
    af0f0e52-0c54-4bc6-8fad-6bf32e9374bd.jpeg[/simage]

Odtü Hazırlık online eğitim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe6 -- 11 Ağustos 2021; 19:50:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.