Şimdi Ara

ODTÜ Hazırlık Sınavı - IYS/EPE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım hocam özellikle odtüye geçiş yapmış birinden öğrenirsen daha doğru olur

• eng101den muaf olamadık ODTÜ Hazırlık Sınavı - IYS/EPE 

ODTÜ Hazırlık Sınavı - IYS/EPE
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

yok kanka valla öyle geldi. odtü’de çok arkadaşım var. biri deneme attı. listening yoktu da sen bilkent listening’i görmemişsin ona göre puan verdim. sizde sınırda geçen de var ama 85-90 ile geçen de çok fazla. bizde ingilizcesi çok çok iyi olanlar bile sınırdan veya 65 ile geçiyor hep. TKR’nin ingilizcesi baya iyi çocukluktan beri native konuşuyorum dedi. sordum geçen kaçla geçtin diye 70 dedi. hesap et işte. ingilizcesi benden kötü eleman odtü hazırlığını 88 ile geçti 

• Anladım kanka bilkentin zorluğunun farkındayım (geçemeyip 4 tane yatay geçiş yapan tanıdığım var 1 tane de geçebilen o da lisede hazırlık okumuş baya da çalıştı ucundan geçti) ama bu kadar kasmaya da gerek yok bence ingilizce zaten bölümde okurken daha çok gelişen ve tekrardan öğrenilen bir şey. Biz de anadolu ve doğudan gelen ingilizce backgroundu çok zayıf ( beg ve ele başlayanlar) öğrenci profili fazla olduğu için belki kasmıyorlar. yurttaki 6 çocukla konuştum 5i kaldı mesela 50-55 arasından bunlar da dediğim profildeler, geçen çocuk ise advanced 87.5 almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Temmuz 2023; 9:22:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam ben de zorluğunu savunmuyorum zaten. tamam üniversite sınavına çalıştığım gibi çalışmadım ama her dersi dinledim, evde kendim çalıştım, bize verdikleri wordlisti işin raconuna göre ezberleyeceğim diye canım çıktı ama sonuç olarak kaldım, şu an yaz okulundayım. ben de bilkent’e gelmeden önce ingilizce bilmiyordum 2. kur olan pre-interden başladım. Bizde de ingilizce geçmişi çok kötü kişiler var, her özel okul ted koleji gibi değil benim devlet okuluna gitmişliğim yok ama buraya gelmeden önce ingilizce bilmiyorum yani 

• Vardır tabi ama odtüde cidden çok gelsen anlarsın farkı ODTÜ Hazırlık Sınavı - IYS/EPE işte sizde ele başlayanlar ya ikinci senede ucundan geçiyor ya yatay geçiş yapıyor bu iyi bir şey değil yani adam burslu şekilde kazanmış hevesli hevesli geliyor sonra pert oluyor hazırlıktaODTÜ Hazırlık Sınavı - IYS/EPE 

• İtü online ve kamerasız yaptı benim arkadaş max b1 dir proftan muaf oldu anladın sen olayı(hacet de aynı). Odtü her şeye rağmen face to face yaptı ve yaklaşık 3 saatlik speaking haric(hazırlıkta eğitimi yok çünkü doğru düzgün) yorucu bir sınav yaptı. yani bilkent zor olabilir ama biz de bir itü değiliz dediğin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Temmuz 2023; 10:30:25 >
  • 92.5 buçuk alarak eng101'den muhaf olmuşum.
    Mock exam 97.5 gelmişti, farklı hocalar hep writingi normalde az veriyor kendi hocanıza nazaran.
    Bu tercih döneminde haddime pek değil ama şöyle bir genel odtu ve hazırlık başlığı açmayı düşünüyorum artık.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

helal olsun hoca. kurunuz neydi

• Valla ben anlamıyorum sorsan herkes itü ytü övüyor şu olay odtüde olsa forumda yerden yere vurmuşlardı ODTÜ Hazırlık Sınavı - IYS/EPE 

• nasıl la farklı kurlar sınava mı giriyor bizde pre-faculty olmayan cat’te 60 almayan pae’ye giremiyor mesela

• Sagolun. Advanceddi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 5 Temmuz 2023; 10:41:37 >
  • Her kur giriyor bu senelik göz yumdular deprem falan diye ama normalde 65 ortalam üzeri yapan ve devamsızlıktan kalmayan herkes girebiliyor. Fakat çok büyük ihtimalle intermediate altı iseniz kalıyorsunuz gözlemlediğim.

• c1 için ielts 7.5, toefl 102 olması lazım. başkentte ingilizce öğrenen biri b1 bile değildir.

• la bizde kur atlama sınavının gereksiz vizesini online yapmamak için şekilden şekile girdiler, en son okulda yaptılar :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.