Şimdi Ara

odtü ie okuyup sonra yazılıma kaymak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam araştıracağım. eğer yapabilirsem güzel olur

• ODTÜ IE bölümü sana yazılım öğretmez, iş tamamen kendi çabana bakar. Yalnız bölüm dediğin gibi rahat olduğundan okurken kendin öğrenmeye çalışabilirsin. Yalnız ben tamamen yazılımcı olmak istiyorum diyorsan başka okulların CENG bölümünü tercih et fakat CENG kolay değildir haberin olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

hacettepe ve odtünün hazırlığında (hacettepe olursa benim de çok çalışmam kaydı ile) çok süper farklar olmaz sanırım hocam

• Bir işle meşgul değilim forumdaki ceng yada yazılım ile alakalı konularına bakıp çıkıyorum. Bende yazılımcı olmayı düşünüyorum uzun süredir hep araştırıyorum şuanda oop, oop prensipleridir, design patternlerdir bunlar üzerine araştırmalar ve kodlar yazmaya çalışıyorum. Gelecekte backendci olmayı düşünüyorum ama frontende css haricinde javascript yazmaktan zevk alıyorum dilin esnekliğinden dolayı.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

hocam ben tam anlamıyla bir yazılımcı olmak istiyorum ya. cengin zorluğuna içimdeki ceng alevi ile göğüs gerebileceğimi düşünüyorum  

• jenkem kullanıcısına yanıt

yaşınız kaç hocam

• yahya7818 kullanıcısına yanıt

18

Deneyimlemediğim için farkları bilmiyorum ama çalışma kaydı koyduğunuz için evet diyorum ikisi de İngilizcenizi geliştirir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nereyi yazmayı düşüünüyorsunuz

• vay anam vay neler dönmüş Serhat ya… BM kazanamayanlar yandan yemiş bölümleri okumaya çalışıyor ancak asla orada alınacak öğrenilecek bilgileri alamıyor. Kendini geliştirmek dediğimiz şeyi bunun okulda yönetimini öğrendikten sonra uygulayabilirsiniz.. öyle herkes yapamıyor. Yapar iş bulur ama öyle hayal ettiğin gibi olmaz.

bu işi severek 10 yıldır yapan. Dünyanın en büyük firmalarından birinde çalışan BM abi tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenkem -- 4 Ağustos 2021; 13:26:35 >
  • bilgisayarmuhendisiyim kullanıcısına yanıt

abi hacettepe yaz git diyorsun de mi gönlüme su serp lütfen

O zaman IE okuyup macera arama puanının tuttuğu bir bilgisayar mühendisliğine git.  

Ben asla yaz yazma demem tercih süreçlerinde.. sistematik konuşuyorum. Olanlar gördüklerim üzerine.. Biyoloji mezunu olup süper yazılım geliştirip şimdi Londra’da olan kankam var ama kaçı yapabilir bunu?

Mülakatlara giriyorum gelen aday nereden mezun olmuş diye bakıyorum.. Aslında bakmamak lazım ama önyargı işte.. düşün taşın ona göre karar ver. Sorun olursa akşam 23:15 de insta da yayın yapıyor olacağım sorabilirsin. Başarılar

• jenkem kullanıcısına yanıt

mantıklı hocam

• bilgisayarmuhendisiyim kullanıcısına yanıt

insta adresini alabilir miyim abi

• bilgisayarmuhendisiyim :)

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

hacettepe bilgisayar yazdım hocam

• hacettepe yaz geç benim arkadaş odtü tutmadığı için gitti. çok memnun 1. sınıf bitti şimdi.

• Yavaş kay takılıp düşme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.