olmaz mı diyorsunuz biraz daha açık lütfen :) |
odtü ie okuyup sonra yazılıma kaymak (4. sayfa)
-
-
Programcı olursun onda bir şey yok, evde kendin çalışarak öğrenirsin ama bir Bilgisayar Mühendisliğinden çıkmış ve yazılım alanında çalışan bir mühendisle aynı hale gelmek için onun aldığı kritik dersleri de alman gerek. Almadığın için onunla aynı olacağını sakın düşünme. Ben de aynı senin gibi düşünüyordum ama işin aslı o kadar kolay değil. Adamlar orada bilgisayarın mimarisini ve nasıl işlediğini öğreniyor, algoritmaları, yapıları, her şeyi görüyor.
-
evet hocam oradan bakabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Odtu ie mufredatina bakmadim ama ie okuyup cok guzel dataci olunur. Bi bakin belki yazilima kaymak diye aklınızda olusan bulutta yer alıyordur aslinda datacilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdinç abiyi dinleyin derim.
odtu internet explorer diye okudum.... direk yazilim cift anadal yada yan dal yapabilirsin, yada master filan yazilimda yapabilirsin
-
Hacettepe balonuna üflemeyen kalmasınnnn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu diyenlere çok güzel nidalar getirmeye başladım haberiniz olsun
-
teşekkürler
-
teşekkürler hocam
-
bence mantıklı bir iş değil. hacettepe bilgisayar falan daha mantıklı olur. hatta tutuyorsa itü elektronik, tobb etü falan da düşünülebilir.
-
hocam neden ie değil de ee sonuçta ikisine de yaklaşımım eşit
-
quote:
Orijinalden alıntı: yahya7818hocam neden ie değil de ee sonuçta ikisine de yaklaşımım eşit
hocam iki bölümün ders programlarını incelerseniz ee'nin ie'e oranla bilgisayara çok daha yakın olduğunu ve programlama derslerinin daha önemli ve fazla olduğunu görürsünüz.
yine aynı şekilde hem yurtiçi hem de yurtdışı iş ilanlarına bakarsanız ee mühendisliğinin yazılım mühendisliği pozisyonları için kabul gördüğünü fark edersiniz. sektörde de oldukça fazla ee mezunu yazılımcı olarak çalışıyor. ie'ciler daha çok yönetim/optimizasyon pozisyonlarında.
-
@yahya7818 odtü ie okuyup yazılımı top levele çıkartabilirsiniz doğru seçim mükemmel bi seçim hayırlı olsun şimdiden.
-
Trol mü ciddi mi anlamadım trolse sonuna ! istiyorum
Anladım hocam teşekkürler
up
-
hocam ilk 5k girmişsin işsiz kalmazsın ceng yaz geç
güzeell hacettepeden de işsiz kalmam umarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X