< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
odtü ie okuyup sonra yazılıma kaymak (5. sayfa)
-
-
Bence yapma derim.
-
Teşekürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki şey olur mu ODTÜ makina yazıp 4 ortalama yapıp ODTÜ cenge geçmek
Odtüde okumadığın nasıl belli ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birinden duydum hocam hatta ODTÜ makine gibi zorluğu ile meşhur bir bölümde 4 ortalama hayal değil mi diye sordum cevap bekliyorum
Odtü makine zor ama 1.sınıfta tüm mühendisliklerin dersleri aşağı yukarı aynı. Diğer soruna gelirsek 4.0 yaparım hayaliyle gelme çok zor ki yapsan bile geçemeyebilirsin. Senden daha iyi bi yks puanlı biri başvurursa ve ortalamanız yakınsa diğerine öncelik verirler. Üstüne üstlük cenge geçiş için kontenjan bile açmayabilirler. O yüzden ortalama kasıp geçerim diye bi fikir aklına gelmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birinci sınıf dersleri hep ortak olur. Bir tane arkadaşım ODTÜ inşaat kazanmıştı birinci sınıfta ortalama ile endüstriye geçmişti. Belki sen de böyle bir şey başarabilirsin. Ama ODTÜ hayat s.... O yüzden çok iyi düşünmen lazım.
Edit: Ortalama ile diyorum ama sadece ortalama mı bilmiyorum tam olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyMaker12 -- 31 Temmuz 2021; 0:51:40 > -
@yahya7818 bence çok güzel bir karar vermişsin benim deü ie mezunu olup bize yazılım dersi veren hocam bile var ! koymuyorum çünkü ironi yapmıyorum ie okuyup çok çok iyi bi yazılım seviyesinde olabilirsin şimdiden başarılar dilerim.
-
Bence bu senin çalışmak istediğin alana bağlı sen yazılım öğrendikten sonra bilgisayar mühendislerinin olduğu her alanda çalışamazsın ancak kesişim kümesi olan yerlerde çalışabilirsin endüstri ve yazılım disiplini katarsan kendine ki kendini o kadar iyi geliştirmen lazım ki adam önceliği sana versin bilgisayar mühendisi ile rekabet ederken . Endüstride basit düzeyde bilgisayar dersi var bu sana hiçbir şey katmaz ama diğer mühendisliklere kıyasla daha kolay olduğu için kendini dışarıdan yazılım alanında geliştirerek software developer, data analyst gibi ünvanlar alabilirsin ancak temelde sen bir endüstri mühendisi oluyorsun ve bunun için kendine çok iyi bir donanım katman lazım okul dışında ODTÜ’de okurken buna vakit ayırabilecek misin ? Yatay geçişe bakınca da ODTÜ’de yatay geçişte 40 puan kuralı var max kendi puanın 40 üstünde yerleri seçebiliyorsun muhtemelen fazlasıyla yeter yatay geçiş yaparken ceng seçebilmen için ama yatay geçiş ceng için bayağı zor kontenjan sebebiyle çünkü puan koşulunu sağlayan herkes çoğu kişi orayı istiyor. Bence hiç heyecana girmeden direkt ceng alanına geçmenin kolay olduğu ee-ehb veya ceng’in kendisini okumalısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yazılımla uğraşmak istiyorsanız yazılım okuyun çünkü itü odtü gibi okullarda boş vaktiniz maalesef pek olmuyor. derslerden arta kalan çok az vaktinizi yazılım öğrenmeye büyük ihtimal harcamayacaksınız. harcasanız bile o bölümlerden mezun olanlar kadar iyi olamazsınız. ama makine öğrenmesiyle uğraşan çok endüstrici görüyorum, sanırım konular ilgili. böyle alakalı alanlara kayabilirsiniz belki
-
hacettepe ceng 22k 17k 11k 7k yaptı bu sene de 5kyla falan kapatır girin mis gibi istediğiniz şeyi okuyun
-
Teşekürler ama hala trol olup olmadığınız konusunda çelişkideyim
Bir TOBB ETÜ mezunu olarak şunu diyebilirim ki mezun olduktan sonra iyi ki diyebileceksiniz. Her gün mühendislik, işletme, hukuk vb. bölümlerle ilgili canlı yayın yapıyorlar youtube kanallarında. Yayında siz sorularınızı sorabiliyorsunuz. Mühendislikle ilgili nereye yönelmeliyim gibi aklınızda soru işareti varsa yayınları izleyip, sorabilirsiniz. Aynı zamanda ortak eğitim programındaki anlaşmalı firmalarla da yayınlar oluyor.
TOBB ETÜyoutubeTOBB ETÜ'yü İş Dünyası Anlatıyor - Roketsanhttps://www.youtube.com/watch?v=MnFtLHMbt_Q -
Abla 0 gunluk hesapla reklam yapmayin cok dikkat cekiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X