Bildirim
ODTÜ İNGİLİZCE DİPLOMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilen yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SORU : İngilizce Öğretmenliğine kimler, hangi şartları taşımaları halinde başvurabilirler?
CEVAP : MEB-Talim ve Terbiye Kurulunun 12.07.2004 tarih ve 119 sayılı Kararı eki çizelgede İngilizce Öğretmenliği için;
• İngilizce Öğretmenliği ile
• İngiliz Dili ve Edebiyatı,
• Amerikan Kültürü ve Edebiyatı,
• Mütercim-Tercümanlık,
• İngiliz Dil Bilimi bölümleri, kaynak olarak gösterilmektedir.
• Bu bölümlerin mezunları ile yapılacak atamalar sonucunda öğretmen açığının kapanmaması halinde; İngilizce Öğretmenliği Sertifika Programını tamamlamak şartıyla;
• Yabancı dilde öğretim yapan yüksek öğretim kurumlarının Ek Çizelgede yer verilen lisans düzeyinde İngilizce öğretim yapan bölümlerinden mezun olanlar,
• Ek çizelgede her hangi bir alan öğretmenliğine kaynak olarak gösterilen programlarından mezun olup, KPDS'de "B" ve daha yukarı düzeyde puan alanlar puan üstünlüğüne göre atanırlar.
http://www.meb.gov.tr/bilgiedinme/SSS.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X