Şimdi Ara

ODTU-ISLETME/IKTISAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su guzel kardesinize bir tahmin yapin lutfen
    YGS5: 60K
    Mat: 44
    Edb:43.5
    Cog. : 17
    OBP: 87

Odtu isletme (8.4k) TM1
    Odtu iktisat (12k) TM1
    Hacettepe hukuk 7.5k tm3

bu bolumlerden birini istiyorum ne olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Iktisat kesin gelir.Öteki 2si geledebilir gelmeyedebilir.Obp geri atmazsa olabilir.

Ben de benim netleri yazayım

Ygs5 10k

Mat 50

Edebiyat 34

Cografya 15

Obp 93

15k olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM1 istiyosan o YGS ve Mat yeter hocam zaten

• up

• Hiçbiri gelmez iyimser olmaya gerek yok en az 60-65 matematik yapman lazımdı o bölümleri tutturabilmek için.Edebiyat da Hacettep için yetmez ama başka bir Hukuk fakültesine girebilirsin

• aktshmz78 A kullanıcısına yanıt
    hocam troll olacagima iyimser olurum daha iyi ya,60-65 matematigi tip zorlayan mf'ler yapamamis,60-65 matematik yapsam inanin su an konu acmak yerine kafam rahat tatilimi yapiyo olurdum tercihe 1. siraya Bilkent tam burslu isletme 2ye de odtu isletme yazip.Yine de belki bir bildiginiz vardir diyorum ama,netler ortada,veriler ortada,ben en kotu ihtimalle 16bin TM1 12bin TM3 bekliyorum,bundan kotu gelcegini zannetmiyorum,kacarsa 2 3k kisiden kacicak zaten,yine de yorumunuz icin tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BILKENT ARKEOLOJI
    3 yıl önce açıldı
    BOUN-ODTU-ITU
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• Zor gibi dostum istediğin tm-1 bölümleri için mat yeterli değil gibi gözüküyor hacettepe içinse edebiyatın az üstteki arkadaşta demiş ama umarım istediğin sıralama gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun hocam da imkansiz gibi durmuyor,ben de gelecegini zannetmesem de ucundan kiyisindan kacicak gibi duruyor

• Green Brigade G kullanıcısına yanıt
    Aynen, iktisat olur inş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum geçen senenin verilerine gir bak.Ben 20k YGS yaptım.49 net edeb 45-50 arası mat 19 coğrafyam var,istanbul hukuk girebilirim diyemiyorum veya odtü işletme.Ne olacağı belli olmaz bu kadar kolay sanmayın sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktshmz78

Dostum geçen senenin verilerine gir bak.Ben 20k YGS yaptım.49 net edeb 45-50 arası mat 19 coğrafyam var,istanbul hukuk girebilirim diyemiyorum veya odtü işletme.Ne olacağı belli olmaz bu kadar kolay sanmayın sadece.

hocam genel kani 2014 gibi,veya 14-15 arasi gelecegi yonunde,gecen sene verilerine bakmak yanlis olur.ne edebiyat,ne mat ne cog. ne.de ygs gecen seneden kolaydi bu sene,matematik bariz sekilde zordu.Gecen senenin verilerine bakmayi gerekli gormuyorum,sinav fazla kolaydi cunku.Yine de tesekkurler yorumunuz icin

• Umarım olur dostum o zaman ben kötümser düşünüyorum iyi gelirse sevinirim.ODTÜ İşletme-İktisat benim de tercihlerim arasında olacak

• aktshmz78 A kullanıcısına yanıt
    umarim tutar hocam gonlunuzdeki okul,odtu yazarsaniz da tutarsa,PM atin,ODTU kazanmis olursam ben de tanisiriz,sene icinde yardimlasiriz

• Ygs

Türkçe 35 5

Sosyal 28 9

Mat 28 5

Fen 9 6

Lys

Mat 50 60 arası 50 olursa şu 60 olursa şu derseniz sevinirim

Edebiyat 45

Cografya 16.5

Obp 75

• up

• Odtü iktisat gelmez bence ama 14 k olursunuz gibi bende bir tahmin alayım sizden
    ygs 39 k mat 58-11 edebiyat 45-11 coğrafya 19-5 obp 80 tm 1 sizce 10 k içinde kalır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanCapan2 -- 24 Haziran 2017; 11:32:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.