Şimdi Ara

BOZOK ÜNIVERSITESI TIP FAKULTESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazanan arkadaslar varsa yardimci oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben varım valla ne yazarsanız fayda olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rickyrickmany

Ben varım valla ne yazarsanız fayda olur
    ozel mesaj attim

• Rickyrickmany R kullanıcısına yanıt
    Kaç k ile kazandınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxyyzztt X kullanıcısına yanıt
    18384

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guncel

• Ben de varım hocam bana da mesaj atar mısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    YOZGAT BOZOK ÜNİ. TIP FAK.
    4 yıl önce açıldı
    Çapa tıp - Ege tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18331

• mesajınızı bekliyorum hocam bende kazandım bu sene 18300 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocamanman -- 31 Ağustos 2018; 19:7:56 >
  • WhatsApp grubu falan yok mu ki katılsak

• ben de girdim hocam hayırlı olsun herkese
  • 18299 ben de buradayım
  • yurt imkanları(kesin çıkar mı?), tam teşekküllü hastaneden istenen sağlık raporu nedeniyle e devlet kaydı olmuyormuş. yüz yüze kayıt yaptıracağız giderek.. kayıt sürecinde karşılaşılabilecek sorunlar? vb. ilk yıl dikkat edilmesi gerekenler ...aklınıza gelen tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • kızım için yazdığımdan; kız yurdu tıp fakültesine yakın mı önerir misiniz? yoksa ev mi arayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1514

kızım için yazdığımdan; kız yurdu tıp fakültesine yakın mı önerir misiniz? yoksa ev mi arayım?
    2500 kisilik yeni kiz yurdu bu yil tip fakultesinin 20 metre arkasina aciliyor hocam sanslisinkz

• .koter. hocam bugün kayır işini tamamladık. yurt için de e devletten başvuruyu yaptık. yurt her ne kadar 20 metre yakında olmasa da yine de yakın. tıp fakültesinin çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla hoş bir görünüme kavuşacağı açık. öğrenci işleri çok yardımcı oldu. 24 eylül de başlıyoruz, 26 eylül önlük giyme töreni yapılacak dediler. yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1514

.koter. hocam bugün kayır işini tamamladık. yurt için de e devletten başvuruyu yaptık. yurt her ne kadar 20 metre yakında olmasa da yine de yakın. tıp fakültesinin çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla hoş bir görünüme kavuşacağı açık. öğrenci işleri çok yardımcı oldu. 24 eylül de başlıyoruz, 26 eylül önlük giyme töreni yapılacak dediler. yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
    hayirli ugurlu olsun hocam. ben cok yakin oldugunu belirtmek icin 20 metre dedim tabi 100 200 metre vardir. ust siniflarin dersleri 10 eylulde basliyor bizimkiler. ogrenci isleri kayit icin gittiginizde size kendinizi padisah gibi hissettirir ancak siz bide sene icinde gorun hocam :D ilk sinif gorece olarak diger siniflara gore daha rahat ve daha az zor. cok zorlanmaz. tekrardan hayirli ugurlu olsun allah mezuniyetinide gostersin hocam

• hocam erkek öğrenciler için konaklama imkanları neler bilgilendirir misiniz yurt olmazsa diye ev kiralarına baktım sahibinden de +900 lira hep biraz fazla geldi kyk kapasitesi ve imkanları neler çıkma ihtimali nedir ? özel yurtlardan tavsiye ettiğiniz bir yer var mı ?
  • serkan1514 S kullanıcısına yanıt
    serkan bey kayıt süreci nasıl işledi ben heyet raporunu bekliyorum perşembe günü çıkacakmış, özel bir açıklama gerekiyor mu hastaneden üniversitenizi arayıp sorun denildi fakat ulaşamadım.
  • heyet raporunda okula kayıt yapmasında sakınca yoktur. el ve parmaklarını sorunsuz kullanmaktadır ifadesi geçiyordu bizde(farklı şehirden aldım raporu) sorun çıkmadı. bunun yanında 6 fotoğraf, sonuç belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma fotokopisi(aslı yanımızdaydı baktılar) ....bunları verdik. kaydı yapıp öğrenci belgemizi verdiler. önlük için beden ölçüsünü önlük deneterek kontrol ettiler. hayırlı olsun diyerek uğurladılar. erkek yurdu bir kaç tane var kampüste...en uzağı 1 km..daha yakını da var..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.