Şimdi Ara

Odtü işletme-iktisat ve tm hakkında bilgi isteyen gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki tm1 de yerlesirken ygs6 puan turunu mu dikkate aldiniz? Benin ygs5 siralamama gore daha asagida mesela ygs6 siralamam.. Cok farkediyor mu ikisinin agirliklari lys'de yerlesirken? Ki farkediyormus ogrendim simdi yukaridan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkumturkmn -- 25 Mart 2015; 20:19:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkumturkmn

Peki tm1 de yerlesirken ygs6 puan turunu mu dikkate aldiniz? Benin ygs5 siralamama gore daha asagida mesela ygs6 siralamam.. Cok farkediyor mu ikisinin agirliklari lys'de yerlesirken? Ki farkediyormus ogrendim simdi yukaridan

Sen söyle sıralamalarını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de ODTÜ işletme,uluslararası falan artık hangisi gelirse ona geçmeyi planlıyorum ygs5 30 ama biraz çekincelerim var iş imkanı falan uluslararası ilişkiler mezunu sadece devlette mi çalışır yoksa özelde de önü açık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andac21

quote:

Orijinalden alıntı: turkumturkmn

Peki tm1 de yerlesirken ygs6 puan turunu mu dikkate aldiniz? Benin ygs5 siralamama gore daha asagida mesela ygs6 siralamam.. Cok farkediyor mu ikisinin agirliklari lys'de yerlesirken? Ki farkediyormus ogrendim simdi yukaridan

Sen söyle sıralamalarını

Siralamam 65 binlerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stockbroker

hocam ben de ODTÜ işletme,uluslararası falan artık hangisi gelirse ona geçmeyi planlıyorum ygs5 30 ama biraz çekincelerim var iş imkanı falan uluslararası ilişkiler mezunu sadece devlette mi çalışır yoksa özelde de önü açık mı

İşletme gelir rahat ol çalışcak alan çok uluslararsında da elçilikte falan çalışabilirsin

• ygs 6 53 k ama hocam ortalama ne kadar net yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andac21

quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Bilkent işletmeye göre nasıldır ona alternatif olabilir mi?

http://www.milliyet.com.tr/ceo-fabrikasi-universiteler/ekonomi/detay/1912910/default.htm ben bir şey demiyorum istatistikleri diyo ben şahsen çok sevmiyorum bilkenti bir de sıralama çok uçlarda bilkentte ödeve çok yükleniyolar sınavlar kolay oluyor odtüde de tam tersi ödev az sınavlar zor bir de sıralamana yakın insanlarla okuyosun ortalama yapmak da daha zorlaşıyo ama ikiside süper işletme için

Makina Mühendisliğini bitiren birisinin bi bankada ceo olarak çalışması garibime gitti. Neyse vardır bi bildikleri

• ygs5 5k ygs6 9k. Hedef boun işletme. Mezunum, olabilitesi nedir? (sayısaldım, tm'ye geçeli 2hafta oldu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sosyoloji hakkında yardımcı olabilir misin?

• marmara iktisat ?
  • Hocam ygs 5 mi 6 mı önemli bir fikrim yok tm1 için.

Ben ygsden önce bir sayısalcıydım her ne kadar aklımda eşit ağırlık fikri olsada.ygsden sonra sonuçlara bakarak tmye geçmeye karar verdim.Sizce bir mfci 40-50 binden odtü işletmeye çekenibilir mi?lysde ne yapmam gerekli? Ayrıca ben halen işletme-ui-uluslararası ticaret arasında gidip geliyorum.En büyük hedefim yurtdışında yaşayıp çalışmak.Odtü işletmenin yurt dışına çıkmamda ne gibi yardımları vardır?
     Odtü işletme-iktisat ve tm hakkında bilgi isteyen gelsin

• hocam merhaba. ygs beklediğimden kötü geldi?
    biraz spesifik bir soru olacak ygs5 sıralamam 83k. odtü işletme şansım ne durumda sizce? tavsiyen önerin varsa çok sevinirim.

ygs sonucum:http://hizliresim.com/dnA4lQ

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümsüz67

ygs5 5k ygs6 9k. Hedef boun işletme. Mezunum, olabilitesi nedir? (sayısaldım, tm'ye geçeli 2hafta oldu)

Olabilite

• Bu sene sayisal başladım hep tm geçicektim plan o yöndeydi ygs 3 11k - 4 9k- 5 17k-6 25k geldi

Lys edebiyata yeni yeni başladım mat da boş değilim iyi sayılırım hocam büyük konuşmayım da bilkent iktisat tamam gibi duruyor bilkent hakkında fikrin var mı burs kesilmesi burslulari dışlama vs vs sıkıntı duydun mu veya odtu iktisat gelsem bilkent iktisat odtu iktisat orlardan banka müfettişligi girme oranlari ne yabanci dil de tamamsa banka müfettişliği hakkında ne dersin??

Hocam baya soru sordum ama cevaplarsanız çok memnun olurum

• mertaskosa M kullanıcısına yanıt
    ?

• quote:

ygs5 5k ygs6 9k. Hedef boun işletme. Mezunum, olabilitesi nedir? (sayısaldım, tm'ye geçeli 2hafta oldu)

45 mat 26 geo 48 ede 19 coğ bu netleri yaparsan rahat girersin ilk 1000e zaten boun işletme de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: flatfooted

hocam merhaba. ygs beklediğimden kötü geldi?
    biraz spesifik bir soru olacak ygs5 sıralamam 83k. odtü işletme şansım ne durumda sizce? tavsiyen önerin varsa çok sevinirim.

ygs sonucum:http://hizliresim.com/dnA4lQ

Yani yüzde 0 değil ama yüzde 50de değil lysde 45+ Mat ve 50+ ede yapman lazım çalışmayı bırakma yaparım diyosan

• Andac21 A kullanıcısına yanıt
    48 edeb. Çok zor benim için. Ama boun için elimden geleni yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrteren

Hocam ygs 5 mi 6 mı önemli bir fikrim yok tm1 için.

Ben ygsden önce bir sayısalcıydım her ne kadar aklımda eşit ağırlık fikri olsada.ygsden sonra sonuçlara bakarak tmye geçmeye karar verdim.Sizce bir mfci 40-50 binden odtü işletmeye çekenibilir mi?lysde ne yapmam gerekli? Ayrıca ben halen işletme-ui-uluslararası ticaret arasında gidip geliyorum.En büyük hedefim yurtdışında yaşayıp çalışmak.Odtü işletmenin yurt dışına çıkmamda ne gibi yardımları vardır?
     Odtü işletme-iktisat ve tm hakkında bilgi isteyen gelsin

Tm için ygs 5 baz alınır ygs 6 da mf çoktur 40 mat 45 ede 20 geo 16 coğ netler ile bu iş çok rahat tamam işletmede odtü boun bilkent dışında yurtdışı imkanı şansın azalır ama odtüden mezun yurtdışında çalışan insanlar var kazandıktan sonra biraz da kendini geliştirirsen yurtdışı şansı ayağına gelir

• quote:

48 edeb. Çok zor benim için. Ama boun için elimden geleni yapacağım

45 yap yine yeter ama ben garantisini söylüyorum ki ona kas diye bak yapamam diye başlama olaya yaparsın kardeşim ygsde 5 k yapmışın yani lysde de yaparsın kendine güven ve çalışmayı bırakma asla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.