Şimdi Ara

Odtü işletme-iktisat ve tm hakkında bilgi isteyen gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2015yardım

Ygs 5 105k odtu iktisat hayal mi

Hayal değil çalışırsan olur 44 mat 26 geo 47 ede 18 coğ yaparsan rahatça girersin hayal de gerçek de sizin elinizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andac21 A kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, artık yapacaz bişeyler

• Ygs 5 58 k. Lys Çalışmaya yarın başlicam . Çok çalışıcam. Kalan 11 haftada her şeyimi vericem yani . Sence boun iktisat hayal mi ? Hangi netlerle girilir sence ? Bi de ODTÜ iktisat çok övmüşsün . Yakın tanıdığım adını hatırlamadığım çok büyük bi firmada Çalışıyor . ODTÜ lü Olanları çoğunlukla mülakata bile çağırmaz çok büyük şirketler diyor. Ki zaten ODTÜ de okuyanlara sorarsanız hazırlığın bilkent ,boun,koç a göre ne kadar vasat OLDUĞUNU anlarsınız.annoying but true..Ama bankalar felan çağırır diyor . Yani insanlar çok büyük hayallere dalmasın diye diyorum . En iyisi çabalamak sonucu beklemek .yani iibf de kendini geliştirmek de çok önemli tabi her meslek gibi .

Edit: hatırladım şimdi ismi unilever .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertaskosa -- 25 Mart 2015; 23:09:26 >
  • mertaskosa M kullanıcısına yanıt
    hayal değil ama baya zor cidden yanii 47 mart 21 geo 50 ede 21 coğ yapsan girersin ama bırakma çalışmayı şimdi ingilizce konusunda o kadar da kötü değil abartma yani coca cola nın ceo su odtüden şimdi bir sürü adam var amerikaya master a doktora ya giden onlar için toefl skorunun en az 95-100 olması gerekiyo tabiki de süper öğretmiyolar ama istenen de öğreniyor her yerde öyle tabiki de bilkentinki bir tık daha yukarda koç da öyle ama orası özel okul burası devlet ve odtüde hayvan gibi yabancı hoca var hazırlıkta falan öğrenmek isteyen adam öğreniz ama odtünün hazırlığı bir tık daha geri olabilir dediğin gibi ve ayrıca unilever de çalışan tanıdığın baya sallamışhttp://www.unilever.com.tr/media-centre/pressreleases/2013/unileverturkiyeninyeniceosumehmetaltinok.aspx şimdi bu adam makina müh dersenhttps://tr.linkedin.com/in/okanozyurt https://tr.linkedin.com/pub/nail-cagri-yildirim/18/15b/a32 https://tr.linkedin.com/pub/pinar-ozturk/5/614/260 ve daha bir sürü insan var böyle p&g de şimdi bu adamlar ingilizce bilmiyo mu yapma allah aşkına gelelim iktisatahttp://www.hurriyet.com.tr/ik/atamalar/27850589.asp şimdi senin tanıdığına da at bu linkihttps://tr.linkedin.com/pub/eskin-leyal/b/425/800 yok diyosun ya unileverde odtülü yapmayın arkadaşlar yani ben bir sürü konferansa katılıyorum unileverinkine 3 kez katıldım ve adamların tek dediği odtü boun mezunları bir öne sıralıyoruz sonra değerlendiriyoruz dedi ben burada boş hayallerle insanların kafasını doldurmuyorum gerçekler bunlar tanıdıklarım var araştırıyorum okuyorum sonra şirket tanıtımlarına gidiyorum sizin şu an vaktiniz yok bunlara ama ben cidden araştırıyorum bir yerimden uydurmuyorum daha milyon tane örnek atarım size ben isterseniz onda sıkıntı yok ama ben de durduk yerde uydurmam herhalde :)

Boğaziçi işletme ile kıyaslayabilir misin? Odtü şu yönden daha iyi diyebileceğin neler var mesela

• Ygs 5 48k , diyelim ki hepsi tuttu sence uluslarasi iliskiler mi iktisat mi isletme mi okumaliyim? Yabanci dilim ortalama uzeri

hocam bu netlerle 4-5k olur gibime geliyor. odtü işletme 10k

• quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Ygs 5 48k , diyelim ki hepsi tuttu sence uluslarasi iliskiler mi iktisat mi isletme mi okumaliyim? Yabanci dilim ortalama uzeri

Kardeşim hani ben sana şunu öneririm belki ilerde mutsuz olursan hani aralarında dağlar kadar fark yok ama aynı da değiller hepsinin alanı dersleri farklı ilgini hangisi çekiyosa tercih zamanı çok iyi araştır ben işletmedeyim ve aşırı memnun ve mutluyum ama belki sana göre değil anladın mı belki iktisat sana göre hani ilgi alanın araştır biraz oku zaten kesinleşir kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: flatfooted

hocam bu netlerle 4-5k olur gibime geliyor. odtü işletme 10k

Ben hep yukarısını söylüyorum bir de yazmadım geo ve coğrafya şimdi hani hedefi yüksek tutmak lazım ki garanti olsun yoksa size puanzadan bakar söylerim ama yani işin kolayına kaçmayıp düşünüyorum yardım etmek için bir se 3er net oynar yani maks

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

Boğaziçi işletme ile kıyaslayabilir misin? Odtü şu yönden daha iyi diyebileceğin neler var mesela

Boğaziçi gerçek anlamda bu işin markası en iyisi ama genelde girenler küçük işlerin adamı değil ya kendi işlerinin ya yurt dışında büyük işlerin peşindeler ya da öğretim üyesi oluyolar odtüde de ondan sonra en iyilerinden biri sosyal faaliyet açısından daha iyi bouna göre ama yani çok üstün kılan işletme adına bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

Ama eğitim açısından da dağlar kadar fark yok hocalar gayet iyi odtüde ama boun marka olmuş hani gs üniversitesi hukuk gibi markalaşmıl odtüye göre boun bir tık üstte hani ikisinde de garanti iş var

• Sorusu olan varsa pm de atabilir

• Hocam hedef işletme. Ama sıralama 60k zor gelir biraz. O yüzden şeyi soracaktım u. i den işletmeye geçmek nasıl çok çok zor mu

• Meriç. M kullanıcısına yanıt
    U i. den geçemezsin onu söyleyeyim imkansız biri tm1 biri tm2 ygs 60 k kötü değil halledersin rahat ol zaten onun 45 k sı mfdir maks en kötü iktisat gelir ama iktisattan geçil var yalnız çok iyi ortalama yapman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Andac21

U i. den geçemezsin onu söyleyeyim imkansız biri tm1 biri tm2 ygs 60 k kötü değil halledersin rahat ol zaten onun 45 k sı mfdir maks en kötü iktisat gelir ama iktisattan geçil var yalnız çok iyi ortalama yapman lazım

Anladım hocam çok teşekkür ederim bu sene fen kolay gelmiş sanırım o yüzden baya fen var diyolar önümde umarım öyledir. En azından ui gelse yeter bana iktisat işletme efsane olur tabi

• Bilkent İşletme Kascam 25k dan gelir mi? +40 matematiğim +23 geom şuanda var edebiyatımda +35 kasarsam gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümsüz67

ygs5 5k ygs6 9k. Hedef boun işletme. Mezunum, olabilitesi nedir? (sayısaldım, tm'ye geçeli 2hafta oldu)

Hocam ben de sayisaldan mezunum ygs 5 10k benim de. Boun isletme dusunuyorum ama sayisal olarak derslere giriyorum sen edebiyat icin ne onerirsin

• quasimodos kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni geçtim zaten. Yayın denizi ve limit konu anlatımlı kitaptan çalışıp ardından ilgili konuyla test çözüyorum.

• Anladim hocam. Sence olur mu bizim is

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.