Şimdi Ara

Odtü işletme-iktisat ve tm hakkında bilgi isteyen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

• hocam iktisatı nasıl
  • İktisat dersler anlamında gerçekten zor ama mezun olan işsiz kalmaz kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andac21

İktisat dersler anlamında gerçekten zor ama mezun olan işsiz kalmaz kesinlikle
    peki iş alanları nasıl denetim firmalarına girebilirmiyiz mesela
  • Uluslararasi iliskiler ya da kamu yonetimi bolumlerini tavsiye eder misin? Iktisat mezunlari genelde nerelerde is imkani bulabiliyor?
  • İşletme ve iktisat mezunları büyük tanınmış şirketlerde yönetici olarak başlayabiliyor bunlar henkel coca coladır p&g dir böyle uzar gider sonra bankalar var tabiki yine orda da odtü iktisat işletme mezunu çok havaalanı işletmeciliğinde de çalışılabiliyor işletme mezunları sonra spk da falan çalışanlar var yine vergi denetleme şirketleri yani iş alanı fazla gerçekten
  • Hocam ben 11.sınıftayım(mf) ve seneye eşit ağırlıktan sınava girmeyi planlıyorum.10.sınıf ve 11.sınıf matematiğini yazın tekrar etmeyi planlıyorum.Edebiyat konusunda su an tmlerden eksiğim yok.Yazın lys kasmak açıkcası bana daha mantıklı geldi siz ne dersiniz, fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkumturkmn

Uluslararasi iliskiler ya da kamu yonetimi bolumlerini tavsiye eder misin? Iktisat mezunlari genelde nerelerde is imkani bulabiliyor?

Uluslararasını tavsiye ederim ama kamu yönetimi ile ilgili fazla bir bilgim yok ve bir önceki mesajımı da okursan orda yazdım iş alanlarını
  • Hocam ygs6 49 bin odtu isletme gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzkont

Hocam ben 11.sınıftayım(mf) ve seneye eşit ağırlıktan sınava girmeyi planlıyorum.10.sınıf ve 11.sınıf matematiğini yazın tekrar etmeyi planlıyorum.Edebiyat konusunda su an tmlerden eksiğim yok.Yazın lys kasmak açıkcası bana daha mantıklı geldi siz ne dersiniz, fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Bence kendine yazın en az 1 ay ayır ve mental ve fiziksel olarak enerji topla dinlen tatile git gez hafif de başla ama çok kasma ilerde sıkılırsın yoksa tabi ama bu benim fikrim
  • Hocam U.i lerden devlete girerken zorlanir miyiz? Malum iibf mezunlarinin hali ortada.
  • Bilkent işletmeye göre nasıldır ona alternatif olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Hocam ygs6 49 bin odtu isletme gelir mi

40 mat 43 ede 18 geo 15 coğ yapsan üstten girersin bunların 2-3 net altlarını yapsan ucundan girersin
  • quote:

quote:

40 mat 43 ede 18 geo 15 coğ yapsan üstten girersin bunların 2-3 net altlarını yapsan ucundan girersin

40 mat baya oldu ya

Senin netler nasildi ygs6 kac k idi
  • Andac21 A kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız için teşekkürler.Bir de sizin çalışma şekliniz nasıldı yani biraz beni bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Bilkent işletmeye göre nasıldır ona alternatif olabilir mi?

http://www.milliyet.com.tr/ceo-fabrikasi-universiteler/ekonomi/detay/1912910/default.htm ben bir şey demiyorum istatistikleri diyo ben şahsen çok sevmiyorum bilkenti bir de sıralama çok uçlarda bilkentte ödeve çok yükleniyolar sınavlar kolay oluyor odtüde de tam tersi ödev az sınavlar zor bir de sıralamana yakın insanlarla okuyosun ortalama yapmak da daha zorlaşıyo ama ikiside süper işletme için

• İibfde okul çok önemli kendini geliştirmek çok önemli ben geçen sene ygs 6da 55 k oldum sonra 6700e çektim çalışma şekline gelince ben edebiyata ygsden sonra asıldım ama mat ve geom hep iyiydi coğrafya ya ygsden sonra bakmadım hiç ama çok düzenli çalıştım bol soru çözdüm deneme yaptım ve ciddi anlamda 11.sınıfta 0a yakındım ama gayret ettim ve şu an mutluyum önemli olan verimli çalışıp sınavlarda sakin olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzkont

Cevapladığınız için teşekkürler.Bir de sizin çalışma şekliniz nasıldı yani biraz beni bilgilendirir misiniz?

Rica ederim son mesajda da cevapladım sorunu
  • quote:

quote:

quote:

40 mat baya oldu ya

YGS-5'de;
    Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 37,
    Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 33,
    Sosyal’in ağırlıgı yüzde 20,
    Fen’in ağırlıgı yüzde 10,

YGS-6’da;
    Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 33,
    Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 37,
    Sosyal’in ağırlıgı yüzde 10,
    Fen’in ağırlıgı yüzde 20

gordugun gibi fen sosyalden yuksek yani ygs-6'nin tm-1 ike alakasi yok. yine en yakin puan turu ygs-5, ona bakmalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

quote:

quote:

40 mat baya oldu ya

YGS-5'de;
    Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 37,
    Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 33,
    Sosyal’in ağırlıgı yüzde 20,
    Fen’in ağırlıgı yüzde 10,

YGS-6’da;
    Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 33,
    Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 37,
    Sosyal’in ağırlıgı yüzde 10,
    Fen’in ağırlıgı yüzde 20

gordugun gibi fen sosyalden yuksek yani ygs-6'nin tm-1 ike alakasi yok. yine en yakin puan turu ygs-5, ona bakmalisin.

Adam haklı beyler :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.