tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliorum artıları ve eksileriyle değerlendirirseniz çok ii olur tşk..
quote:
Orijinalden alıntı: miskin01
quote:
Alıntıları Göster
odtü sıralamada iyi gözüküyor olabilir ama birkent labaratuarda iyiymiş idorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: karakorsan95
odtü sıralamada iyi gözüküyor olabilir ama birkent labaratuarda iyiymiş idorlar.
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
miskin01M
kullanıcısına yanıt
Hocam mf1 sıralama kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: kökikibölüiki
Hocam mf1 sıralama kaç?
mf1 30k mf2 44k mf4 35k
miskin01M
kullanıcısına yanıt
odtü veya herhangi bir ünide o sırlamaya girip kimya okuyacağına odtünün en kötü mühendislik(sıralama bakımından) bölümünde oku daha iyi.tabi ben kimyayı seviyorum sevdiğim işi yapmak istiyorum diyorsan ayrı ama ben yinede bir düşün derim.ben 2012 mezunuyum.o seneye kadar tek hayalim odtü kimya müh. idi.fakat o sene sınavları fazla tiye alınca olmadı.sıralamada 38k felan geldiydi ve bende sorumsuzlukta çığır açarak odtü olsun bizim olsun diyerekten o sıralamada odtü kimya bölümünü yazdım.şimdi diyorum ki elim kırılsaydı da yapmayaydım o tercihi.bu sene tekrardan girdim bakalım bu sefer hayalimize kavuşacağız gibi ama kendi tertiplerimden 2 sene farkla .yani sana anlatmak istediğim illa da kimya olsun kimyager olmak istiyorum gibi takıntıların yoksa kimya bölümünü yazıp o sıralamayı yalan etme.sonradan gelen pişmanlık baya bir kötü oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: walt09
odtü veya herhangi bir ünide o sırlamaya girip kimya okuyacağına odtünün en kötü mühendislik(sıralama bakımından) bölümünde oku daha iyi.tabi ben kimyayı seviyorum sevdiğim işi yapmak istiyorum diyorsan ayrı ama ben yinede bir düşün derim.ben 2012 mezunuyum.o seneye kadar tek hayalim odtü kimya müh. idi.fakat o sene sınavları fazla tiye alınca olmadı.sıralamada 38k felan geldiydi ve bende sorumsuzlukta çığır açarak odtü olsun bizim olsun diyerekten o sıralamada odtü kimya bölümünü yazdım.şimdi diyorum ki elim kırılsaydı da yapmayaydım o tercihi.bu sene tekrardan girdim bakalım bu sefer hayalimize kavuşacağız gibi ama kendi tertiplerimden 2 sene farkla .yani sana anlatmak istediğim illa da kimya olsun kimyager olmak istiyorum gibi takıntıların yoksa kimya bölümünü yazıp o sıralamayı yalan etme.sonradan gelen pişmanlık baya bir kötü oluyor.
Bunların önüne Boğaziçi Kimya ve İTÜ Kimya Müh. yerleştir bence
Madam Curry
kullanıcısına yanıt
bilkent odtü boğaziçi sen olsan sıralamayı nasıl yaparsın
quote:
bilkent odtü boğaziçi sen olsan sıralamayı nasıl yaparsın
Bunları rehber öğretmenlerine danışsan senin için ii olmaz mı? Mezun veya okuyan birini bulursan amenna, fakat yanlış birine denk gelirsen sonun daha kötü olabilir. Sıralaman gayet güzel, illa kimya okuyacağım dersen mezunlarını araştır, nereye gelmişler onlara bak. Istediğin yerlerin mezunları ile iletişime geçmeye çalış, daha çok zamanın var.
Cayaith
kullanıcısına yanıt
zaten sadece forumdaki arkadaşlara sormuyorum tavsiyelerin için ayrıca tşk..
quote:
zaten sadece forumdaki arkadaşlara sormuyorum tavsiyelerin için ayrıca tşk..