Şimdi Ara

Odtü kkk yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cumhuriyet üniversitesi iö inşaat mühendisliği okumaktayım ve fark ettimki bu bölümde ikinci senem ve mesleğimle ilgili hiç bir şey öğrenebilmiş değilim
    daha sonra diğer okulların 1. Ve 2. Sınıf ders programlarıyla bizimkini karşılaştırdım (her yerde mi aynı yoksa dece bizmi lise 5 okuyoruz diye) ve farklı uygulamalı dersler gördüm örneğin fizik1 var bizde birinci sınıfta başka bir okulda hem fizik 1 hemde fizik 1 lab var ve İngilizce işliyorlar dersleri bir örnek daha vermem gerekirse benim bildiğim bizim bölümün en önemli derslerinden birisi mukavemet ama o derse bile bizim bölüm hocamız girmiyor kimya mühendisliğinden bir hoca giriyor benim şuanki düşünceme göre biz bu şekilde mezun olursak boş bir şekilde 4 yıl geçirip sadece diplomamızı alacağız onun için bende odtü kkk yı araştırdım ve yatay geçiş yapmayı düşünüyorum sizce bu düşüncem doğru mu yoksa hiçbir farkı olmayacak mı daha dolumu mezun olurum odtü kkk dan ?(odtü kkk yarı burslu) birde yatay geçiş yaparsam o bölüm İngilizce olacak geçtiğim dersler sayılır mı ? Sayılmazsa iki seneyi boşa harcayıp bir de hazırlık okumak doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fakültesi yatay geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.