Şimdi Ara

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.224
Cevap
63
Favori
461.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama dıplomada odtu kkk yazacak bu dıplomayı goren ısweren ozel unı demezz mı
  • arkadaslar merhaba okulun icinde bir sene boyunca ne yapiosunuz yani zamanınızı nasıl geciriyosunuz ?????????????????????????????????*
  • arkadaslar merhaba okulun icinde bir sene boyunca ne yapiosunuz yani zamanınızı nasıl geciriyosunuz ?????????????????????????????????*

• quote:

Orijinalden alıntı: zamora

arkadaslar merhaba okulun icinde bir sene boyunca ne yapiosunuz yani zamanınızı nasıl geciriyosunuz ?????????????????????????????????*

Ben baska okuldayım gerci ama sizin okul zaten köy gibi bir yerde.Bir tane tepenin üzerine kurulmuş.Kampüsde bircok eglencelik yada vakit gecirilecek yapı var.Futbol oynarsın, basket oynarsın, pastahanede tatlı yersin,kampüsde dolanırsın yaparsın işte bişiler.Sen ne bekliyorsunki okulun içinde ne yapıyorsunuz 1 sene boyunca diyerek ?

• güzelyurt=hakkari
    bukadar diyorum başkada birşey demem
  • saatlerce dizi film izlemeye, oyun oynamaya hazır ol.

yapıalcak şeyler kısıtlı, arkadaşlarınla takılırsın spor yapabilirsin yemeğe çıkarsınız vs.

ama bi noktadan sonra her gün birbirini tekrarlıyor, yediklerin ve izlediklerin değişiyor.
  • biz kesinlikle anlatamıyoruz. Arkadaşlar bu okul bir fırsattır çünkü odtü kkk ya girilen puanlarla bu fiyata daha iyi diploma veren bir eğitim kurumu yok. Ama aklınızda okumak değilde başka birşey varsa burası sizin için yanlış tercih. Gerçi daha önce hiç üniversite okumamış bir insanın bunları anlaması çok zor bende girdikten sonra gördüm ama dilimin döndüğünce bir daha anlatayım.

Bu okulda okumak fedakarlıktır ancak fedakarlığınızın sonunda kazanacağınız bir ödül olarak görebiliyosanız ODTÜ diplomasını buraya gelin. Ayrıca dünyanın neresinde okursanız okuyun maddi imkanlarınız neye el veriyosa o hayatı yaşarsınız İstanbulda Ankarada İzmirde vsvs yerlerde okuyup ta parası olmadığı için evinde yurdunda tıkılı kalan insanda çok bunu unutmayın önce niye üniversite okuduğunuzu veya okumak istediğinizi birdaha düşünün. Sonuçta insan aynı yaş grubu insanların olduğu bir yerde illaki paylaşacak yapacak bişey bulur bunları kafanızdaki hayallerle kıyaslamayı bırakmassanız mutlu olamazsınız zaten. Nereye giderseniz gidin kimse size hiçbirşeyi altın tepside sunmayacak. Güzelyurt=Hakkari diyen bir arkadaş olmuş Güzelyurt bölgesi Kıbrısın en az yatırım alan yeri idi ODTÜ kampusun den önce bu doğru çünkü bu bölgenin Rumlara verileceği konuşuluyodu ki bu durumun ortadan kalkmasıyla ne kadar yatırım yapıldığını burda okuyan arkadaşlar iyi bir biçimde görüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 22 Ağustos 2009; 12:27:15 >

• Üniversite eğlenme yeri değil.Bunu bilmeniz gerek.Mezun olduktan sonra iş ararken kimse size "kampüsünüzün çevresinde nerelere gidiyordunuz" sorusunuz soracak?Kimse...
  • BEKLE KIBRISS GELIYORUMMmm
  • elbet orda ortam kurarız yapıcak bısey buluruz
  • o kadar kücük ortamda arkadslık ortamı iyidir sanrım nasıl bir arkadaslık ortamı var yabancı ögrenci sayısı cokmu fazla ??????????????????
  • selam ben odtü kkk ingilizce öğretmenliği burslu kazandm.. mersınden gelecem ve kıbrıs hakında bırazda olsa bı bılgm var ama hepsi kötü yönde.. amacım sadece okula gıtmek ve sınıfta kalmadn diplomamı almak sizce zorlanır mıyım ne yapmm gerekio bide mersınlı varmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!sse

selam ben odtü kkk ingilizce öğretmenliği burslu kazandm.. mersınden gelecem ve kıbrıs hakında bırazda olsa bı bılgm var ama hepsi kötü yönde.. amacım sadece okula gıtmek ve sınıfta kalmadn diplomamı almak sizce zorlanır mıyım ne yapmm gerekio bide mersınlı varmı :D

mersinli ve adanalı öğrenci bol miktarda var

zorlanırmıyımdan kastın derslerse zorlanırsın sizin bölümde arkadaşlarım var hocalar baya bi zorluyolarmış onları birde sözel dersler olduğu için yani hocanın kriterlerini neye not verdiğini çözemezsen zorlanırsın diye düşünüyorum. Hiçbir bölüm kolay değil bu okulda. Ama iyi çalışırsan sene kaybetmeden okulunu bitirip diplomanı almaman için de hiçbir sebep yok.

• Uçak biletlerini hangi tarihe aldınız ve hangi şehirden geliyorsunuz kıbrısa, belli mi olur belki de aynı uçaktayız da haberimiz yok
  • Ankara'dayım.23/09'a bilet ayırtmayı düşünüyorum.Eğer hazırlık atlama sınavını geçemezsem, eylülün 24'ünde saat 10'da İngilizce seviye tespit sınavı olacağız.Ona girmek zorundayız.
  • 22 sine aldım pegasus baya pahalıya patladı
  • Benim de 24ü akşamı, Ankara-Ercan
    Hala bilet almayan arkadaşlar alsa iyi olur yoksa fiyatlar daha da girebilir ...
  • 21ine aldım pegasustan antalyadan geliyorum 70 geldi hersey dahil :D:D yurtlar nezaman acılıyo bilen varmı birde ebi yurduna basvuru ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamora

21ine aldım pegasustan antalyadan geliyorum 70 geldi hersey dahil :D:D yurtlar nezaman acılıyo bilen varmı birde ebi yurduna basvuru ne zaman

o zamana açılmış olur rahat ol ama ilk gidişte gündüz gitmeye dikkat edin çünkü işlemler falan gece gece zor olur
  • 24 eylül 13:45 atlasjet İzmir-Ercan 87 TL ye kapattım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.