Şimdi Ara

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.224
Cevap
63
Favori
461.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lavishte bi ufak açtırmak lazım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

lavishte bi ufak açtırmak lazım ya

haha bigün kıbrıslı arkadaşlar vardı yanımızda onların da yanında pound vardı sormuştuk garsona işte şenol pound alır mı diye abi şenola para verde dinar bile alır demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

lavishte bi ufak açtırmak lazım ya

haha bigün kıbrıslı arkadaşlar vardı yanımızda onların da yanında pound vardı sormuştuk garsona işte şenol pound alır mı diye abi şenola para verde dinar bile alır demişti

hehe alır valla o yoksa yeni arabaları nası alcak

• quote:

Orijinalden alıntı: anılerman

işletme???????????????????????

tam olarak ne öğrenmek istiyosun benim bölümüm değil ama elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...

quote:

Orijinalden alıntı: Vendus

ben de burslu işletmeye başlayacağım bu sene.okulun sitesinde belirtilen yurtlar hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?tek kişilik, 2kişilik, 4kişilik aralarındaki avantajları söyleyebilirmisiniz?(fiyat farklarını da göze alarak) Ayrıca EBİ yurdu ile aradaki farklar falan nedir? Yurda kayıdı ne zaman yaptırmalıyım? yer sorunu yaşarmıyım? yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar okulun sitesinde aslında çoğu sorunuzun cevabı mevcut. yurtların detaylı planlarından resimlerini kadar herşey var. tek kişilik 2 kişilik 4 kişilik yurtlar hazırlık ve fakülte binalarına daha yakın ebi biraz uzak ama kampüsün içinde tek sorunu o onun dışında özel işletildiği için biraz daha rahat diye duydum ama ben bu sene yurtta kalmadığım için yurtlar hakkında çok da iyi bilgim yok ne oldu ne bitti giriş çıkış saatlerinde bayaa bi katılaşmışlar diye duydum en son ama. Ebide kalan arkadaşlar varsa geçen sene biraz bilgi verirlerse iyi olur. imkanın varsa en güzeli suit ve 2 kişiliklerdir sonra sırasıyla ebi ve 4 kişilik geliyor sırasıyla benim görüşüme göre

• Yurt arkadaşlarımızı kendimiz seçebiliyor muyuz?Böyle bir imkan var mı?Yoksa kurada bahtımıza ne çıkarsa mı?
  • seçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Yurt arkadaşlarımızı kendimiz seçebiliyor muyuz?Böyle bir imkan var mı?Yoksa kurada bahtımıza ne çıkarsa mı?

pardon ya yurt arkadaşlarımızı demişsin :D yurtları anladım bende. seçebiliyosun evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 19 Ağustos 2009; 1:19:07 >
  • saolasın.okulun sitesine baktım ama siz daha iyi bilirsiniz ordasınız diye sizin görüşünüzü almak istedim.
  • arkadaslar ebi yurduna basvuru ne zaman yaa bir bilginiz varmı kayıt sırasında mı acaba die kafama takıldı
  • Arkadaşlar bu yurt için sağlık raporu işini ne yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihersoz

Arkadaşlar bu yurt için sağlık raporu işini ne yaptınız ?

sağlık raporu için hiv testi ve akciğer grafisi gerekiyor tabii sağlık raporu için 60 TL de bankaya yatırman gerekiyor
  • Ev tutcak olan varmi DH li olarak tanişalim ev tutalim ama ben YDÜ lüyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TniesT

Ev tutcak olan varmi DH li olarak tanişalim ev tutalim ama ben YDÜ lüyüm

YDÜ bizim kampüse yakın mı?
  • Valla hiç kasamam ev mev Odtünün yurtlar çok güzel gözüküyor
  • bnde ısletme bolumunu burslu kazandım ama gelmekte kararsızım mezun olduktan sonra ne yapacaz okulun adını bı yararı olurmu kararsızım
  • Okulun adının elbet bir yararı olur da kendini ne kadar geliştireceğinin de bir o kadar önemi var.
    Üstelik de burslu kazanmışsın; işletme de istediğin, severek okuyacağın bir bölüm ise durma gel derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumesh -- 21 Ağustos 2009; 2:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drumesh

Okulun adının elbet bir yararı olur da kendini ne kadar geliştireceğinin de bir o kadar önemi var.
    Üstelik de burslu kazanmışsın; işletme de istediğin, severek okuyacağın bir bölüm ise durma gel derim...

arkadaşa katılıyorum
  • arkadaslar merhaba okulun icinde bir sene boyunca ne yapiosunuz yani zamanınızı nasıl geciriyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: TniesT

Ev tutcak olan varmi DH li olarak tanişalim ev tutalim ama ben YDÜ lüyüm

YDÜ bizim kampüse yakın mı?

ne yakını en az 50 km var aradaki mesafe
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.