Şimdi Ara

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusü (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.224
Cevap
63
Favori
461.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dokikara

Gençler grubumuz dolu vaziyette bir kac ekleme yapicaz oncelikle eglence amacli kizlarda var terbiyeli olunmasi sart ve bolumlerinizi yazar misiniz bana pmden ulasanlar cok ozur dilerim seri mesaj atamiyorum bekleme suresinden dolayi

Hocam eklermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim ozel mesaji kapamissin nasil ulasicam bazi rituellerimiz var ozel mesaji acarsan yazalim

• quote:

Orijinalden alıntı: necc7

bir de kampuse giderken götürülecekler listesi yapmak lazım. gerçi kişiye göre değişebilir ama en azından
    birinin gözünden kaçan digerinin gözünden kaçmaz. deneyimli öğrenciler fikir verebilir. hiç bir fikri olmayan
    yeni öğrencilere faydalı olur diye düşünüyorum.

Okulun getirin dediklerinin yanında ek olarak:

1) Uzatma kablosu - En az 3'lü olsun ve uzun olsun; Yanında bir de prize takılan çoklayıcılardan da getirilebilir.
    2) Kırtasiye - Faber Castell'in silgi ve uçları yok mesela :))

Diğer tencereymiş tavaymış, mutfak eşyaları ve diğer eşyaları Kıbrıs'ta da bulabilirsiniz. Ancak, kullanmayı sevdiğiniz şeyler varsa yanınıza alın ya da kargolatın.

Ek olarak, Kıbrıs'a alışma sürecinizi kolaylaştırmak adına, önümüzdeki en az 4 yıl boyunca Kıbrıs'ta bulunduğunuz sürenin Türkiye'de bulunma sürenizden daha fazla olacağını unutmayın. Kişisel eşyalarınızı ona göre getirin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trivento

quote:

bir de kampuse giderken götürülecekler listesi yapmak lazım. gerçi kişiye göre değişebilir ama en azından
    birinin gözünden kaçan digerinin gözünden kaçmaz. deneyimli öğrenciler fikir verebilir. hiç bir fikri olmayan
    yeni öğrencilere faydalı olur diye düşünüyorum.

Okulun getirin dediklerinin yanında ek olarak:

1) Uzatma kablosu - En az 3'lü olsun ve uzun olsun; Yanında bir de prize takılan çoklayıcılardan da getirilebilir.
    2) Kırtasiye - Faber Castell'in silgi ve uçları yok mesela :))

Diğer tencereymiş tavaymış, mutfak eşyaları ve diğer eşyaları Kıbrıs'ta da bulabilirsiniz. Ancak, kullanmayı sevdiğiniz şeyler varsa yanınıza alın ya da kargolatın.

Ek olarak, Kıbrıs'a alışma sürecinizi kolaylaştırmak adına, önümüzdeki en az 4 yıl boyunca Kıbrıs'ta bulunduğunuz sürenin Türkiye'de bulunma sürenizden daha fazla olacağını unutmayın. Kişisel eşyalarınızı ona göre getirin :)

peki şampuan duş jeli götürmekte fayda var mıdır. 1 er kutu yeterli midir.
    kışın çok soğuk olmuyor sanıyorum. ama türkiye ye gelip giderken mont vs kalın olması gerekiyor mu.
    eşoftman takımı 1 takım 2 takım, iç çamaşırı çorap 10 takım abartı mı olur.
    gece yatarken özellikle kışın nasıl odalar soğuk olur mu. pijama vs giyme durumu nedir.

• Sampuan, dus jeli, deodorant ve diger kozmetik urunler ozel olmadikca bulabileceginiz seyler. Fazla yuk yapmaktan baska bi islevi yok :)

Kisin nemli soguk oldugu icin baya soguk oluyor. Ilik bir hava olmuyor. Bu sene zaten kar yagdi, onu da gormus olduk :)

Ic camasiri corap falan getirin tabi istediginiz kadar. En azindan camasir yikama sikliginiza gore ayarlayin :)

Kiyafet isleri pahali. Onlari da yaninizda getirin.

Kisin kisa kolluyla gezmediginiz surece cok usumezsiniz :)

• şampuan duş jeli rollon parfüm pahalı değil o zaman getirmeye gerek yok galiba.
    kışın fazla kalın olmayan mont yeterli oluyor anladığım kadarı ile
  • peki diyelim ki okul yaz taline girecek. oradaki eşyaların tamamını orada bir yerde muhafaza etmek mümkün mü.
    yada her akademik yıl sonunda yanımızda mı getirip götüreceğiz.
  • Kulaklık getirin, 4 kişilik yurt odalarında diğer 3 arkadaşınızı rahatsız etmemek için. Çok bilgisayar kullanıyorsanız iyi bir mouse alın. Yedek bir yatak örtüsü, yastık kılıfı getirin. 3. yurtta kalacaksanız bornoz getirin, havluyu bele sarıp johnny sins gibi dolaşmayın Duş için plastik bir terlik getirin. Odanız içinse ayrı bir terlik almanızı tavsiye ederim çünkü duş terliği sürekli ayakta kalırsa çabuk koku yapar.

Eşyalarınızı koymanız için okulda depo var. Valiz, çanta veya koli halinde yaz süresince orada tutabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 30 Temmuz 2015; 16:18:16 >
  • • – Öğrenci Belgesi veya Öğrenci Kimliği fotokopisi
    • – 4 adet fotoğraf
    • – Tüberküloz ve HIV testi fotokopileri
    • – İkametgâh Belgesi
    • – Pasaport Fotokopisi
    • – Banyo Seti (El havlusu, bornoz ve banyo havlusu, banyo terliği)
    • – Plaj seti (Plaj havlusu, mayo, güneş kremi, plaj terliği)
    • – Alarmlı saat
    • – Küçük masa lambası
    • – Prizleri kullanmak için İngiliz-Avrupa çevirici bir adaptör 2 adet
    • – Şarj aleti
    • – Küçük dikiş kutusu
    • – Kirli torbası
    • – Düzenli kullanılan ilaçlar
    • – Kendinizi evinizde hissedeceğiniz küçük dekoratif aksesuarlar vb.
    • Üçlü uzatma
    • Kalem, kalem ucu ve silgi
    • Şampuan duş jeli
    • Çorap
    • İç çamaşır
    • Kulak çubuğu, tırnak makası
    • Parfüm, koltuk altı rollon
    • Tıraş seti, permatik
    • Diş macunu, diş fırçası
    • Oda terliği
    • Yatak örtüsü ve yastık ve yastık kılıfı
    • Kulaklık
    • Mause
    Saç kurutma makinası

eksik olanları bulup ekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 31 Temmuz 2015; 13:00:09 >

• KKTC ye girişte pasaport kullanmak mecburi diyor ama benim bildiğim öğrenciler pek kullanmıyorlar.
    pasaport kullanmadan giriş çıkışlarda 4 ay gibi bir süre kalmak sıkıntı oluyor mu.
  • quote:

KKTC ye girişte pasaport kullanmak mecburi diyor ama benim bildiğim öğrenciler pek kullanmıyorlar.
    pasaport kullanmadan giriş çıkışlarda 4 ay gibi bir süre kalmak sıkıntı oluyor mu.

Güncel öğrenci belgesini gösterince sorun yapmıyorlar.

• necc7 kullanıcısına yanıt
    bu tüberküloz testini ne zaman yaptırmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinabey

bu tüberküloz testini ne zaman yaptırmak lazım ?

tüberküloz ve hiv testlerini KKTC ye gitmeden yaptırmak lazım. ve ıslak imzalı test sonuçlarını istiyorlar. cd vs istemiyorlar.
    ayrıca ikametgah belgesi de istiyorlar.
    testleri eylül ayında yaptırıp sonuçlarını ve ikametgah belgesini kurban bayramından önce alıp bayramın sonu yada sonrasında
    KKTC ye giderken yanımızda götürmemiz gerekiyor.
  • Üniversiteye e-devlet üzerinden kayıt yaptım.Bundan sonra okula herhangi bir belge,resim v.b. götürmeme gerek var mı?Yani demek istediğim şu sınav kayıtları dışında başka bir işlem yapmam gerekiyor mu?Cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim.
  • Su an gerek yok. 3 ağustos ta okulun belirttiği link üzerinden oryantasyon liderleri belli olacak onlardan daha detaylı bilgi alabilirsin. 12 Ağustosda internet üzerinden okulun belirttiği link üzerinden kayıt güncelleme yapacaksın ayni zamanda yurt basvurusu ve ingilizce yeterlilik sınavına gireceksen onu belirteceksin. Okul id belli olacak. Ayni zamanda okul ücreti yatacak. 4 eylül de ankara kampüsünden dilersen harçsız pasaport yazısı ve öğrenci kimliğini alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Arkadasim ozel mesaji kapamissin nasil ulasicam bazi rituellerimiz var ozel mesaji acarsan yazalim

hocam tel numrasını attım özel mesajı açamıyorum benim elimde olan birşey değil whatsappdan mesaj atın?
  • gençler sizce 2 kişilik oda ile 4 kişilik odaların farkı ne olur ? temizlik konusu sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinabey

gençler sizce 2 kişilik oda ile 4 kişilik odaların farkı ne olur ? temizlik konusu sıkıntı olur mu ?

fiyat farkı var ve 2 kişilik oda daha büyük olması ve rahatlık açısından tabi iyi olur. temizlik konusunda zaten odalar hafta için her temizleniyor. hafta sonları sadece çöpler alınıyor.
  • Arkadaşlar odtu kkk da yüzme havuzu üni açıldığında açık olacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ant1mon

Arkadaşlar odtu kkk da yüzme havuzu üni açıldığında açık olacak mı ?

kış döneminde hayır
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.