Şimdi Ara

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusü (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.224
Cevap
63
Favori
461.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devbaris

quote:

Orijinalden alıntı: Ant1mon

Arkadaşlar odtu kkk da yüzme havuzu üni açıldığında açık olacak mı ?

kış döneminde hayır

Oryantasyon da havuza giremeyeceksek giderken pilaj seti goturmeye gerek yok o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben Berke. Odtü KKK Elektrik-Elektronik Mühendisliği %75 burslu kazandım.

Başlık çok güzel, aydınlatıcı ve yol gösterici olmuş teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler,
    bir soru sormak istiyorum. Örneğin %50 burslu bir bölüm kazanıldı, eğer öğrencinin not ortalaması yüksekse bursun %75'e çıkma ihtimali var mı ?
    Teşekkürler.
  • fbkaya kullanıcısına yanıt
    Burs yükseltmek için tekrardan sınava girmek gerekiyor. Not ortalamana göre para veriliyor.
  • Odtü kkk 2015 girişliler diye konu göremediğim için buraya yazıyorum.

Yurt başvuruları başlamış sanırım. Facebook'taki odtü kktc oryantasyon 2015-2016 grubundan duydum. Millet başvurularını yapmış bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Odtü kkk 2015 girişliler diye konu göremediğim için buraya yazıyorum.

Yurt başvuruları başlamış sanırım. Facebook'taki odtü kktc oryantasyon 2015-2016 grubundan duydum. Millet başvurularını yapmış bile.

facebook gurubunda KKTC 2015 girişliler diye bir grup var oraya bakmalısın. donanimhaberde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Odtü kkk 2015 girişliler diye konu göremediğim için buraya yazıyorum.

https://www.facebook.com/groups/1508479546108688/
  • necc7 kullanıcısına yanıt
    Gruba gerek yok oryantasyon.metu.edu.tr ye girin bakın. Orda link var yurt başvurusu diye. Kayıt alıyorlar şu anda.

• erimgurer E kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi Kurum ici gecis yapabilmen icin giris puaninin tutmasi ve kontenjan olmasi gerekiyor bu sartlar olursa gecis yapabilirsin

• Gencler whatsapp grubumuza gelmek isteyen yazabilir
    Pm atarak basvurun gec donersem kusuruma bakmayin bu ara ozel isler var sadece yeni girislileri aliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Gencler whatsapp grubumuza gelmek isteyen yazabilir
    Pm atarak basvurun gec donersem kusuruma bakmayin bu ara ozel isler var sadece yeni girislileri aliyoruz

Pm attım.

• Hangi yurdu önerirsiniz?Ayrıca EBİ(4.Yurt)hakkında düşünceleriniz neler?
  • Kampüs de süper lig maçlarını izleyebileceğimiz bir yer var mı?
  • ebi yurdu kampus girişinde olduğundan biraz yüremen gerekecek. ama sürekli dışarı çıkan birileri için de ideal. oda düzeni de ayrıca diger yurtlardan iyi. tabi fiyatıda diger yurtlara göre bence olması gerekenden pahalı.

maçlar için bazıların kampuste veriyorlar diye duymuştum. yada kalkanlı da seyredilecek yer vardır diye umuyorum.
  • Yorgam Y kullanıcısına yanıt
    Kampüs içinde 3. yurt kantin genelde izlenilen yer. Kampüs dışında çoğu mekanda izlersin ama taraftar gruplarının sürekli gittikleri yerlerde var. Donatello, lavish gibi.
  • İsteyenler için whatsapp grubumuz var sadece yeni kazanmislari aliyoruz isteyenler pm atsinlar

• canreyiz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.

• hayırlı olsun uçak biletini şimdiden ayarla. 26-27-28 eylül için. 29 eylülde İngilizce seviye belirleme sınavı var. yurt tercihlerini yapmayı unutma.
    tekrar hayırlı olsun.
  • Kaç binden kaç kisi alindigi vb. Istatislikler varmi yada ne zaman aciklanir bir fikri olan varmidir ?

• Havacılık ve uzay mühendisliğine yeni yerleşen gençler Tarikat kurduk tarikatımıza sizide bekleriz isteyen varsa(eminim yok tarikat dedim ya ondan oldu) bana pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.