Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar özlük bilgi formunu dolduran var mı?
  • bende sayfa bile açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ddelphi

bende sayfa bile açılmıyor

firefox la girin...engellemeyi kaldırın..güvenlik onayı verin..sonra girmesi lazım
  • Arkadaslar kitapciktan okumussunuzdur 11 eylulde tanitim varmis herkes geliyor mu?

Not: bugun ilk defa gittim odtuye, kaybolduk kocaman valla. Bisuru yurt var, yurda girecekler iyi bi arastirsin derim fiyatlar 100-900 arasi degisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnRéaL

havacılık ve uzay

*2. tercih
    *352 puan 7275 sıralama...

Bir yardıma ihtiyacın olursa, bir Havacılık mezunu olarak yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

bende odtü tıp kazandım

Oo kardeşim benim de odtü tıp tanışalım kaynaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: UnRéaL

havacılık ve uzay

*2. tercih
    *352 puan 7275 sıralama...

Bir yardıma ihtiyacın olursa, bir Havacılık mezunu olarak yardımcı olabilirim.

msn verirsen cok iyi olur
  • arkadaşlar bu 8 inde 9 unda olan sınavlar kur belirleme değilmi? 15 indede bir sınav var bunlardan hangisi ney bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

arkadaşlar bu 8 inde 9 unda olan sınavlar kur belirleme değilmi? 15 indede bir sınav var bunlardan hangisi ney bilen varmı?

ben şunu anladım olaydan doğru mu emin değilim.Eğer hazırlık atlamak istiyosan 8i ve 10undaki sınavları geçmen gerekiyor.Ama hazırlık atlamak istemiyosan sadece 15indekine giriyorsun.Zaten gelen tanıtım kitapçığında dilekçe var bununla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnaLucia

quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

arkadaşlar bu 8 inde 9 unda olan sınavlar kur belirleme değilmi? 15 indede bir sınav var bunlardan hangisi ney bilen varmı?

ben şunu anladım olaydan doğru mu emin değilim.Eğer hazırlık atlamak istiyosan 8i ve 10undaki sınavları geçmen gerekiyor.Ama hazırlık atlamak istemiyosan sadece 15indekine giriyorsun.Zaten gelen tanıtım kitapçığında dilekçe var bununla ilgili.

evet dogru soyluyosun.
    8 indeki hazırlık atlamak için
    10 undaki 1. sınftaki ing dersini atlamak için

15 indeki hazırlıkta başlayacagınız kur la ilgili...hiç bilmiyosan beginner vs gibi

• teşekkürler arkadaşlar.

@AnaLucia diğer işletmeci arkadaşlarla (dev1lmaycry,pence46) görüşelim. erken tanışık oluruz.
  • Kampus o kadar buyuk ki her 15dk da bir ring seferi yapan araclar var icerde, millet fakulte-yurt arasinda zamaninda gitsin gelsin diye. :) bi de göl var okulun icinde yaa (evet bildigin göl)

Duyduguma gore 4-6. Yurtlar kotuymus.. Dogru mudur? Hangi yurdu tavsiye edersniz?
  • Odtü İşletme (Suny)
    Hepimize hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_al_ettin
    evet dogru soyluyosun.

15 indeki hazırlıkta başlayacagınız kur la ilgili...hiç bilmiyosan beginner vs gibi

Bir bilgi eksikliğin var bu konuda. Hazırlık sınıfını atlama sınavı tek aşama olmaz. Yani 8'inde birinci aşamaya girersin, eğer geçer not yani 50 üzerinden 25'den fazla alırsan 10'undaki ikinci aşamaya girersin. İkinci sınav sonucunda senin toplam ingilizce sınavı notun ilk sınav notu + ikinci sınav notu olur. Bu iki sınav sonucunda hem hazırlık atlayıp atlayamadığın, hem de ENG 101 dersinden muaf olup olmadığın (85/100 alabilirsen) belli olur. Yani sadece ilk aşamaya (senin değiminle ilk sınava) girmekle hazırlığı atlamak için gereken notu (60/100) alman mümkün değil çünkü ilk aşamadan alabileceğin max. not 50/100'dür.

Yok ben direkt hazırlık okuyacağım dersen, o zaman 15'indeki sınava girer, başarı durumuna göre bir hazırlık sınıfına yerleşirsin (Beginner, Elementary, İnter, vs.).

Anlamadığınız noktalar varsa yardımcı olurum.

• quote:

quote:

evet dogru soyluyosun.

Bir bilgi eksikliğin var bu konuda. Hazırlık sınıfını atlama sınavı tek aşama olmaz. Yani 8'inde birinci aşamaya girersin, eğer geçer not yani 50 üzerinden 25'den fazla alırsan 10'undaki ikinci aşamaya girersin. İkinci sınav sonucunda senin toplam ingilizce sınavı notun ilk sınav notu + ikinci sınav notu olur. Bu iki sınav sonucunda hem hazırlık atlayıp atlayamadığın, hem de ENG 101 dersinden muaf olup olmadığın (85/100 alabilirsen) belli olur. Yani sadece ilk aşamaya (senin değiminle ilk sınava) girmekle hazırlığı atlamak için gereken notu (60/100) alman mümkün değil çünkü ilk aşamadan alabileceğin max. not 50/100'dür.

Yok ben direkt hazırlık okuyacağım dersen, o zaman 15'indeki sınava girer, başarı durumuna göre bir hazırlık sınıfına yerleşirsin (Beginner, Elementary, İnter, vs.).

Çok saol teşekkürler ben de dogrusunu ogrenmiş oldum.. Bir de sözlü sınav vs gibi bişey var mı??

• Yukarı tanışalım kaynaşalım.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. ODTÜ Tıp'ı kazanan arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum, müthiş bir başarı.
  • @cem_al_ettin,ddelphi benimde elektrik elektronik Bu arada tebrik ederim tüm arkadaşlarımı
  • Bilgisayara gelen yok mu hiç aranızda yaw.Bir de odtü yurtlarında ilk 3000 e sıralamasız giriş hakkı diyo anlamı başvurduunda kesin yurt çıkıcak mı demek?

EDİT:Bu arada odtünün yurt başvurusunu yapmam yeterli mi ayrıca kyk dan yapmama gerek yok sanırım o farklı bir şey doğru anlamış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogauzun -- 17 Ağustos 2009; 16:42:49 >
  • quote:

quote:

quote:

evet dogru soyluyosun.

Çok saol teşekkürler ben de dogrusunu ogrenmiş oldum.. Bir de sözlü sınav vs gibi bişey var mı??

Sözlü sınav (speaking demek istediğini varsayıyorum) diye birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.