Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Upper'larınki pek de kolay değildi. Her ne kadar hocamız tam tersini dese de.
  • Benim ilk midterm bu pzt idi, pek hoş şeyler hatırlamıyorum kendisi hakkında
  • Abi 3 ders var ama çok sıkıcı geçiyor ya, eğlence yok bizde pek Ama İngilizce'yi ilk kez bu kadar profesyonelce öğreniyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: UnRéaL

havacılık ve uzay

*2. tercih
    *352 puan 7275 sıralama...

Bir yardıma ihtiyacın olursa, bir Havacılık mezunu olarak yardımcı olabilirim.

Herkese selamlar.

Ben de 12. sınıfı okuyorum ve ygs-lys sınavlarına gireceğim.

Sayısalcıyım. Çok kararsız biriyim biliyorum ama aklımda birkaç tane seçenek dönüp duruyor.

Bunlardan biri tıp, diğeri de uzay ve havacılık.

Dersanedeki sınavlarımda (şu anda kadar 4 sınav olduk) genellikle 403 ile 405 arasında ygs-1 puanı alıyorum. Düşük olduğunu biliyorum ama gerçek sınav ile arasında mutlaka fark olacaktır. Dersanenin kullandığı katsayılardan tutun da, soruların zorluğuna, o anki ruh halime kadar herşeyden etkileniyor.

Uzay ve havacılık'a girebilmem için "özellikle" yapmam gereken bir şey var mı acaba?

Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Uzay ve Havacılık'a girmek için ÖSS'ye çalışmaktan başka ekstra bir şey yapmana gerek yok :) Sayısal öğrencisisin galiba, çalışma konusunda soruların varsa cevaplamaya hazırım. Ben de sayısalcıydım.
  • İyi akşamlar arkadaşlar, öncellikle hepinize iyi yıllar.

Bu hafta sonu IS100 muafiyet sınavı var bildiğiniz gibi. Neler önerirsiniz dikkat etmemiz gereken neler olabilir sizce?
  • herkese merhaba, ben de ODTÜ KKK işletme deyim. bu sene hazırlık senesi bakalım 71 de ortalama, upper olacak gibi. 3. mid-term nasıl gelecek bakalım.
  • Arkadaşlar 1.sınıfa geçtim ben de bu ders kaydını biraz açıklayabilecek var mı?Is100 muafiyet sınavında neler var?Bir de ben katkı kredisi alıyorum okulun sitesindeki katkı payı miktarları "tahmini" diyor bu rakamı mı yatıracağız?
  • Otuz dööört
  • ODTÜ elektrik elektronik bu sene girdim. 1. sınıfım şu anda hazırlığı atladım. Beni de ekleyin. ana konudaki linkler ölü onlara da bir el atsanız fena olmaz.
  • 2011-2012 girişliyim Matematik bölümü hazırlı geçtim , bölüme başlayacağız 24 ünde
  • Hort

Mezun olabildiniz mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoz -- 11 Ekim 2020; 13:58:55 >
  • Hort

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.