Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beni sınava girmedim diye beginnere atmışlar ama seviyem beginner değil ben şimdi hangi kitapları alacağım.
  • 9:40 ders başlıyor aralarda görüşme imkanımız var
  • IS100 Sinav yerleri aciklanmis..

http://is100c.ii.metu.edu.tr/ExamPlace.aspx

Beyler bu arada biri bana su wireless isini aciklayabilir mi? Burdan mac adresini kaydettim ama hani nerde wireless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 25 Eylül 2009; 17:09:14 >

• Başka Bir yerde de aynı soruyu sordum ama buraya yönlendiler.Arkadaşlar ben bu sene yeni başlayacağım hazırlığa.Ama ilk 1 hafta gidemeyeceğim galiba.ilk hafta odtü hazırlıkta nasıl geçer.sorun olur mu bir hafta devamsızlık ?

• Her dönem toplam 10günlük ders saatin kadar devamsızlık hakkın var.İlk hafta gelmezsen devamsızlık hakkının yarısı gider.Ayrıca biz bugünden derse başladık.İngilizcen çok iyi değilse sıkıntı yaşamanda mümkün.Gelebiliyorsan gel bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlibgnad

Her dönem toplam 10günlük ders saatin kadar devamsızlık hakkın var.İlk hafta gelmezsen devamsızlık hakkının yarısı gider.Ayrıca biz bugünden derse başladık.İngilizcen çok iyi değilse sıkıntı yaşamanda mümkün.Gelebiliyorsan gel bence.

Arkadaşım yardımın için sağol.Bir de acaba kitap işini ne yaptınız.Kitap aldıysanız ne kadar tuttu ona göre kitap parası alalım :D
  • Kitapları olgunlardan aldım.Toplam 45TL tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlibgnad

Kitapları olgunlardan aldım.Toplam 45TL tuttu.

arkadaşım çok sağol.bu arada senin seviye ve sınıf ne acaba ?
  • Intermediate.
  • beyler bugun "cagrii" nickli arkadaşla buluştuk...İntee'e giden diğer arkadaşlar isterseniz bi buluşma ayarlayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 26 Eylül 2009; 20:52:22 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

up

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

up

• Hazirlikta ilk gunden odev vermisler diye duydum Asilsiz midir
  • Arkadaşlar benim bir sorum olucak

yarınki "is 100" muafiyet sınavına girmesem tekrar girme şansım oluyor mu? şu an hazırlıktayım ve is 100 derslerine girmek de istemiyorum. muafiyet için başka bir şansım var mı? bilgisi olan biri yardım edebilir mi acaba?
  • Geçen sene hazırlığa giden arkadaşım senenin başında girmiş ve geçememiş muafiyet sınavını ancak hazırlıkta ona ders aldırmamışlar is100ü işte. sonra işte hazırlık bitiminde girmiş, sınavı geçmiş ve muaf olmuş. Bildiğim kadarıyla da hazırlıkta is100 aldırmıyorlar. Geçebilirsen geç iyi olur, zaten basit diyorlar
  • is100'den 40-60 arası alınırsa online ders imkanı var yani boşuna 2 saat ders görmüyorsunuz

evet bende odtülüyüm
    makina 1. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobody -- 26 Eylül 2009; 23:36:09 >
  • Bu sınava kayıt olupta girmesek bişey olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Hazirlikta ilk gunden odev vermisler diye duydum Asilsiz midir

malesef doğru
  • Ya şu kablosuz internet kaydını nasıl yapıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.